Αθλητισμός

Ιππικός όμιλος Καλαμάτας: Στη δεύτερη θέση Κουλούρας, Μαυράκης στο Πανελλήνιο Αμαξοδήγησης

Οι επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα συνεχίστηκαν και στο πρωτάθλημα αμαξοδηγήσης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας την περασμένη Κυριακή (1/11/2020), στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Οι αθλητές του ΙΟΚ, Γιώργος Κουλούρας και Σωτήρης Μαυράκης, με τα άλογα Rigo & Dollar, έκαναν μία εξαιρετική, άπταιστη διαδρομή εμποδίων στη διπλή ζεύξη η οποία σε συνδυασμό με το αποτελέσμά τους από το dressage τους έφερε στη δεύτερη θέση!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, αλλά και της έξαρσης κρουσμάτων, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας έφερε σε πέρας με επιτυχία την πιο σημαντική οργάνωση για το άθλημα της αμαξοδήγησης μέσα στο 2020, τηρώντας όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και χωρίς την παρουσία θεατών.

Οι πρωτιές ήταν οικογενειακή υπόθεση με τον πατέρα και υιό Ζαμπούρη. Στη μονή ζεύξη ο Αναστάσης Ζαμπούρης του ΙΟΚΙΛ (Κιλκίς) με τον Floris αναδείχθηκε πρωταθλητής ξανά μετά το 2018 και ακολούθησαν οι Γιώργος Ζαβερδινός και Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι ανήκιυν στον ΙΟΜ (Μεσογείων).

Στη διπλή ζεύξη, πρωταθλητής και πάλι μετά το 2018 αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης του ΙΟΚΙΛ (Κιλκίς) με τον Hilbert και τον Habrino συγκεντρώνοντας επίσης τους λιγότερους βαθμούς, 47,80, από τα δύο αγωνίσματα.

To Top