ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Ιωάννης Παναρίτης νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (Π.Ε.Σ.Π.), πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ άλλων θεμάτων, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τα λοιπά μέλη του Π.Ε.Σ.Π. με ομόφωνη απόφασή τους, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής Προεδρίας, έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του Βαγγέλη Ξυγκώρου, Προέδρου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με την ολοκλήρωση θητείας ενός έτους ως Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Π. και ανέδειξαν, ομόφωνα Πρόεδρο, τον Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννη Παναρίτη.

Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρόεδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:
Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας
Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Παναγιώτης Πιτσάκης – Επιμελητήριο Κορινθίας
Γ’ Αντιπρόεδρος: κ. Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας
Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Γιάννης Τρουπής – Επιμελητήριο Αρκαδίας
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την εκλογή του στην Προεδρεία του ΠΕΣΠ, διαβεβαιώνοντας πως με βάση τις αρχές της ισονομίας και ισοτιμίας, το ΠΕΣΠ θα εντείνει τις κοινές στοχεύσεις και με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ενεργεί για την διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Ο Ιωάννης Παναρίτης νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
To Top