Μουσική

Impression Stream Trio: Ενθουσίασαν το κοινό της Καλαμάτας με το “πάντρεμα” τζαζ και κλασικής μουσικής!

Eντυπωσίασαν με την πρωτότυπη συναυλία τους οι Impression Stream trio και ενθουσίασαν το κοινό της πόλης της Καλαμάτας που απόλαυσε πραγματικά το ιδιαίτερο “πάντρεμα” τζαζ μουσικής και κλασικής.

Φίλοι των δύο ειδών μουσικής βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας και είχαν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί αυτής της “περίεργης” συνάντησης, όπως χαρακτηριστικά μας είπε μιλώντας στο MessiniaLIVE, ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης. Σε μια μουσική συνεύρεση και συνύπαρξη, που «παντρεύει» τον αυτοσχεδιασμό της jazz μουσικής με τον ιμπρεσσιονισμό.

Το “Impression stream” trio, αποτελούμενο από την Sedef Ercetin στο βιολοντσέλο, τον Stephane Guillaume στο σοπράνο σαξόφωνο και την Μαρία Παπαπετροπούλου στο πιάνο, συνδύασε αριστοτεχνικά τους κόσμους της jazz με την κλασική δημιουργία του 20ού αιώνα, με πολλές έθνικ επιρροές, “ταξιδεύοντας” το κοινό μέσα από αυτή την ενδιαφέρουσα συνύπαρξη.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου ακολουθεί μια παράσταση μουσικού θεάτρου από το Τμήμα Μελοδραματικής Τάξης του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, αφιερωμένη στις γυναίκες όλου του κόσμου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ.

Πρόκειται για μια παράσταση μουσικού θεάτρου που μιλάει για την απώλεια κάθε μορφής, απώλεια ενός έρωτα, μιας χώρας, οτιδήποτε αφορά την απώλεια και την επίδρασή της στις ζωές μας, μια παράσταση από γυναίκες, αφιερωμένη στις γυναίκες, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης. Η παράσταση μουσικού θεάτρου θα γίνει επίσης στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου.

To Top