Αθλητισμός

Ο Ηλίας Μουρούσιας υποψήφιος στο δήμο Οιχαλίας με τον συνδυασμό «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας»

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ηλία Μουρούσια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Οιχαλίας προχώρησε ο συνδυασμός «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Αδαμόπουλο.

Η ανακοίνωση του Συνδυασμού:

Υποδεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση στην “Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας” τον Ηλία Μουρούσια έναν νέο άνθρωπο που θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στην αυτοδιοικητική μας παράταξη με τις γνώσεις ,το ήθος και το κύρος του στην κοινωνία. Αναλαμβάνει τον τομέα δράσης αθλητισμού και νέας γενιάς.

Είναι επιχειρηματίας ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει την θέση του αθλητικού διευθυντή υποδομών και ανίχνευσης ταλέντων στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Γεννήθηκε στις 31/03/1982 (41 ετών), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας είναι χριστιανός ορθόδοξος, ζει μόνιμα στον Μελιγαλά Μεσσηνίας όπου μαζί με τον αδερφό του Γιώργο δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή μας. Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Τούντα έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τον Άγγελο 8 ετών και 4 ετών αντίστοιχα.

Για 30 συναπτά έτη υπήρξε αθλητής (ποδοσφαιριστής) φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ ΜΕΛΙΓΑΛΑ , Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ κ.α. Μεσσηνιακών ομάδων ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε φορώντας την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Την διετία 2019-2021 διετέλεσε πρόεδρος του Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Έχει σπουδάσει Sports Management (αθλητική διοίκηση) στο κολλέγιο “Mediterranean College” με πτυχίο από το “European International University of Paris”. Επίσης κατέχει διπλωματα προπονητικής ποδοσφαίρου, αθλητικής ανάλυσης και ανίχνευσης ταλέντων και είναι πιστοποιημένος Scouter από διεθνείς βρετανικές ομοσπονδίες Scouting.

Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Μελιγαλά με την «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας». Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Ηλίας Μουρούσιας υποψήφιος στο δήμο Οιχαλίας με τον συνδυασμό «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας»
To Top