Αθλητισμός

Ηλίας Μουρούσιας- Ο απολογισμός στον Εθνικό Μελιγαλά και το νέο κεφάλαιο

Τον απολογισμό της διετούς παρουσίας του στα διοιηκτικά του Εθνικού Μελιγαλά έκανε ο Ηλίας Μουρούσιας. Ο πρώην πρόεδρος των κυανόλευκων με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για την τιμή που είχε να ηγηθεί των κυανόλευκων και απαρίθμησε τις ενέργειες που έγιναν στο διάστημα αυτό. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο  που ανοίγει, αυτό των Ακαδημιών της Καλαμάτας.

H ανάρτησή του:

“Τον Μάιο του 2020 μια παρέα από νέα παιδιά αλλά και με την συμπαράσταση κάποιων παλιών παραγόντων που πίστεψαν σε εμάς, αποφασίσαμε να εμπλακούμε με τα διοικητικά του Α.Ο.Εθνικός Μελιγαλά / Ethnikos Meligala FC.

Η εκλογή μου ως πρόεδρος στην ομάδα που με έχει αναδείξει ήταν μεγάλη τιμή για εμένα ωστόσο αυτό που ήθελα και θέλαμε για το διετές πλάνο που βάλαμε σαν διοίκηση ήταν να δημιουργήσουμε πράγματα που θα μείνουν ως παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου:
🔹Αναγνώριση του Σωματείου από την Γ.Γ.Α (Ποδοσφαιρικό τμήμα -Καλαθοσφαίριση)
🔹Επαναλειτουργία της Ακαδημίας μας
🔹Αγορά έξτρα αθλητικού υλικού εκγύμνασης.
🔹Δημιουργία ύμνου από επαγγελματίες μουσικούς (υψηλής ηχητικής ποιότητας).
🔹Αισθητική βελτίωση του εμβλήματος μας (new logo).
🔹Εγκατάσταση ηχητικών στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά.
🔹Ανακαίνιση των Γραφείων και των αποδυτηρίων μας.
🔹Δημιουργία της αίθουσας τύπου «Δημήτριος Μαυρίκης»
🔹 Δημιουργία Χορηγικόυ πλάνου (έτσι ώστε και οι χορηγοί μας να έχουν ανταποδοτικές παροχές).
🔹Δημιουργία social media (Facebook official page,Instagram,YouTube channel).
🔹Καλλωπισμός του περιβάλλοντα χώρου του τερέν.
🔹Φιλανθρωπική δράση στηρίζοντας τους σεισμόπληκτους της Σάμου και όχι μόνο…

Ηταν κάποια από αυτά που καταφέραμε μέσα σε πολύ λίγους μήνες και με την πανδημία της Covid-19 να μας δυσκολεύει αφάνταστα, ιδιαίτερα στο αγωνιστικό μας πλάνο που εκεί είναι σίγουρο ότι όλοι θα θέλαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την στήριξη που είχα από όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια ( συν διοικούντες, χορηγούς, φιλάθλους, ΜΜΕ, κ.α.) και να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω τα καταφέραμε χάρη στην ομαδική δουλειά των ανθρώπων που στελεχώνουν αυτή την διοίκηση (μόνος μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απο αυτά).

Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα και να δουλέψω για την μεγάλη ομάδα του Νομού μας την Μαύρη Θύελλα, Kalamata FC / ΠΑΕ Καλαμάτα ως σκάουτερ και αναλυτής έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην εξέλιξη των υποδομών της Kalamata FC Academy/Ακαδημία ΠΑΕ Καλαμάτας στην ήδη πολυ καλή δουλειά που γινεται εκεί εδώ και αρκετό καιρό.

Μέχρι το τέλος της σεζόν θα είμαι δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ πολύ απο καρδιάς.”

Ηλίας Μουρούσιας- Ο απολογισμός στον Εθνικό Μελιγαλά και το νέο κεφάλαιο
To Top