Αθλητισμός

Ο Ηλίας Μάλαμας μαζί με Γιαννιώτη για την ΚΟΕ!

O σπουδαίος Καλαματιανός πρώην πρωταθλητής της κολύμβησης συμπορεύεται με τον Γιαννιώτη και την παράταξη “Νέο Κύμα” στις εκλογές της κολυμβητικής ομοσπονδίας

Με τον Σπύρο Γιαννιώτη και την παράταξη “Νέο Κύμασυμπορεύεται ο Ηλίας Μάλαμας. Ο Καλαματιανός πρώην πρωταθλητής της κολύμβησης είναι μεταξύ των παλιών πρωταθλητών του χώρου που θα στηρίξουν τον Ολυμπιονίκη των μεγάλων αποστάσεων στις αρχαιρεσίες της ΚΟΕ.

Το “Νέο Κύμα” είναι η παράταξη που ονειρεύτηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης και οι συνεργάτες για να διεκδικήσουν την διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ο Ηλίας Μάλαμας είναι γενικός Διευθυντής της Zara Hellas απο το 2007. Έχει μακρά επαγγελματική πορεία ως στέλεχος σε πολυθνικές εταιρείες από το 1993.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνια και κατέχει master of business and management από το Pepperdine Univercity του Λος Άντζελες.

Κολύμπησε με τα χρώματα του ΝΟ Καλαμάτας, του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας και υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων στο ύπτιο. Συμμετείχε σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λος Άντζελες το 1984 και στη Σεούλ το 1988.

Κάτοχος 4ης θέσης στα 100 ύπτιο σε Ευρωπαϊκό 25άρας, Βαλκανιονίκης και με πλήθος Πανελλήνιων νικών.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει επίσης γενικός διευθυντής στην McDonald’s Hellas, περιφερειακός διευθυντής marketing και marketing manager για την Ελλάδα και την Κύπρο της CocaCola Hellas SA. Στο παρελθόν διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος στην United distillers & Vinters Greece SA και διευθυντικό στέλεχος στην Seino America στο Λος Άντζελες.

Αντωνάκου και Μωραϊτίδου

Ανάμεσά στους ανθρώπους που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Γιαννιώτη, θα είναι και άλλοι παλιοί πρωταθλητές, ιδιαίτερα επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του.

Ανακοινώθηκε ήδη η υποψηφιότητα της Σταυρούλας Αντωνάκου, παγκόσμια πρωταθλήτριας του πόλο (Σαγκάη 2011 με την Εθνική Γυναικών), πρώην βουλευτή και νυν Αντιπεριφερειάρχη Αττικής στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και της Εύης Μωραϊτίδου, ασημένιας Ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης (το 2004 στην Αθήνα με την Εθνική Γυναικών), πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον ΑΝΟ Γλυφάδας και Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ο Ηλίας Μάλαμας μαζί με Γιαννιώτη για την ΚΟΕ!
To Top