ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στην Αγορά Καλαμάτας-Ικανοποίηση και για την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις Λαϊκές

ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Ικανοποιημένοι ήταν σήμερα οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, τόσο στη στεγασμένη Δημοτική όσο και στην υπαίθρια Λαϊκή από την επισκεψιμότητα των καταναλωτών η οποία ήταν σε καλά επίπεδα, παρά το γεγονός ότι είναι μέσα του μήνα που συνήθως υπάρχει μια κάμψη. Βεβαίως είχε προηγηθεί ένα πολύ “δυνατό” Σάββατο την περασμένη εβδομάδα, όμως και σήμερα υπήρξε αφθονία αγροτικών προϊόντων και καλές τιμές.

Να επισημάνουμε πως βοήθησε και ο καιρός με τις συνθήκες πραγματικά να είναι ιδανικές και να μην έχουν καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στη Βόρεια Ελλάδα σήμερα ή με ότι θα έρθει και σε εμάς στα Νότια τα επόμενα 24ώρα.

Παράλληλα υπάρχει ικανοποίηση αφού το νομοσχέδιο για τις Λαϊκές αποσύρθηκε, μετά τις αντιδράσεις παραγωγών και επαγγελματιών για τις αλλαγές που προβλέπονταν στο σχέδιο νόμου , που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβουν τη διαχείριση των λαϊκών αγοριών ιδιώτες με ΣΔΙΤ και επέτρεπε σε νομικά πρόσωπα (εταιρείες) να αδειοδοτούνται και να συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές αλλά και να δικαιούνται το 5% των θέσεων κάθε λαϊκής αγοράς.

To Top