Μεσσηνιακή Κουζίνα

ΙΕΚ Ορίζων: Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα”

Την Παρασκευή 19/1 στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα: «Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα», για τους σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας».

Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο μυημένος στη Γιαπωνέζικη κουζίνα, Chef Βασιλόπουλος Γεώργιος.
Με την καθοδήγηση του, οι σπουδαστές ανακάλυψαν τα παραδοσιακά πιάτα και τη φιλοσοφία της Γιαπωνέζικης κουζίνας, παρασκευάζοντας πολλά και διαφορετικά είδη Sushi, με απίθανους συνδυασμούς ψαριών και άλλων υλικών.

ΙΕΚ Ορίζων: Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα”
To Top