Chef Stories

ΙΕΚ Ορίζων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο μοριακής κουζίνας

Σε διεθνή διαγωνισμό στο Λουξεμβούργο πρωτοετείς σπουδαστές την Κυριακή – Προσεχώς σεμινάρια με guest σεφ για ανατομία και τεμαχισμό κρεάτων και παρασκευές με ζύμες και ζυμαρικά

Με επιτυχία συνεχίστηκαν και σήμερα στο ΚΔΒΜ Ορίζων το hands on εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Professional Cooking”, με θεματικό σεμινάριο τεχνικές στην Μοριακή κουζίνα, από τον καθηγητή σεφ Θανάση Χρονόπουλο, με σκοπό να μυήσει τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του ΙΕΚ Ορίζων.

image00001

image00002

image00003

image00004

image00005

image00006

image00007

image00008

image00009

image00010

image00011

image00012

image00013

image00014

image00015

image00016

image00017

image00018

image00019

image00020

image00021

image00022

image00023

image00024

image00025

image00026

image00027

image00028

image00029

image00030

image00031

image00032

image00033

image00034

image00035

Επόμενα σεμινάρια

image

1

Η μαγειρική εκτός από ένα τεχνικό επάγγελμα, αποτελεί και πραγματική Τέχνη. Με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα να πρωτοστατούν αλλά και την πειθαρχία να παίζει σημαντικό ρόλο, ο chef αναλαμβάνει την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας, μιας επισιτιστικής μονάδας. Αν και απαιτητικό, το επάγγελμα του chef είναι ένα πολύ καλά αμειβόμενο επάγγελμα με συνεχή ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Το ΚΔΒΜ Ορίζων υλοποιεί το hands on εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Professional Cooking”, με σκοπό να μυήσει τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του ΙΕΚ Ορίζων.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις τους και να ενισχύσουν τα προσόντα τους Σε άνεργους που θέλουν να αποκτήσουν εφόδια για να εργασθούν στον επισιτιστικό τομέα Σε σπουδαστές – απόφοιτους τουριστικών σχολών, που ενδιαφέρονται σφαιρικά για τον Τουρισμό και τον Επισιτισμό Στους λάτρεις του είδους που επιθυμούν να εξελιχθούν ή και να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.
Στόχοι του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση μαγειρικών τεχνικών και η ανάπτυξη μαγειρικών δεξιοτήτων, απαραίτητων για τη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας, ώστε οι καταρτιζόμενοι να είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε επαγγελματικές συνθήκες.

Πληροφορίες εδώ

To Top