Chef Stories

ΙΕΚ Ορίζων: Μέχρι τέλος Μαρτίου τα επαγγελματικά σεμινάρια από κορυφαίους καθηγητές

Σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός επιτυχημένου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης-Kάθε εβδομάδα νέα θεματική 

Τα σεμινάρια για την επαγγελματική μαγειρική τέχνη ξεκίνησαν από την κορυφαία ομάδα chef του ΙΕΚ Ορίζων και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τα τέλη Μαρτίου να μυηθούν στον κόσμο της γαστρονομίας. Τα σεμινάρια ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου με θεματική: Vegan & Vegetarian παρασκευές, από τους σεφ Θανάση Χρονόπουλο και Στέλιο Μπαρμπέα.

DSC-0420

DSC-0421

DSC-0422

DSC-0423

DSC-0424

DSC-0425

DSC-0426

DSC-0427

DSC-0428

DSC-0429

DSC-0430

DSC-0431

DSC-0432

DSC-0433

DSC-0434

DSC-0435

DSC-0436

DSC-0437

image00007

Το ΚΔΒΜ Ορίζων υλοποιεί το hands on εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Professional Cooking”, με σκοπό να μυήσει τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του ΙΕΚ Ορίζων, όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος των σεμιναρίων Νίκος Στακιάς.

image00008

image00009

image00010

image00011

image00012

image00013

image00014

image00015

image00018

image00019

image00020

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια

Σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις τους και να ενισχύσουν τα προσόντα τους Σε άνεργους που θέλουν να αποκτήσουν εφόδια για να εργασθούν στον επισιτιστικό τομέα. Σε σπουδαστές – απόφοιτους τουριστικών σχολών, που ενδιαφέρονται σφαιρικά για τον Τουρισμό και τον Επισιτισμό. Στους λάτρεις του είδους που επιθυμούν να εξελιχθούν ή και να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.
Στόχοι του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση μαγειρικών τεχνικών και η ανάπτυξη μαγειρικών δεξιοτήτων, απαραίτητων για τη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας, ώστε οι καταρτιζόμενοι να είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε επαγγελματικές συνθήκες.

DSC-0438

DSC-0439

DSC-0440

DSC-0441

DSC-0442

DSC-0443

DSC-0444

DSC-0445

DSC-0446

DSC-0447

image00001

image00002

image00003

image00004

image00005

image00006

Ο κύκλος των επόμενων σεμιναρίων περιλαμβάνει:
Τρίτη 16 & Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Bartending:
Σεμινάριο Bartending με τον expert των cocktails, Δημήτρη Λιανό. Ο εκπαιδευτής μας, θα σας εισάγει στον κόσμο των cocktails και θα σας μάθει όλα τα tips που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Τετάρτη 18 & Παρασκευή 19 & Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024
Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024: Τεχνικές Μοριακής Κουζίνας
Barista:
Σεμινάριο Barista δίπλα στον πιο εξειδικευμένο εκπαιδευτή στο είδος του, Άκη Πολιτόπουλο! Αν θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά του καφέ, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε κι εσείς στο σεμινάριο.

Δηλώστε συμμετοχή:
☎️ 27210 94277
📧 info@iek-orizon.gr
🌐 https://www.iek-orizon.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top