Το δικό μου Σχολείο

ΙΕΚ Ορίζων: Δίμηνο πρόγραμμα εξειδίκευσης στον κλάδο της Οινοχοΐας

ΝΕΟ ταχύρρυθμο δίμηνο πρόγραμμα (συνολικής διάρκειας 36 ωρών)επαγγελματικής εξειδίκευσης στον κλάδο της Οινοχοΐας, με τίτλο “Professional SOMMELIER Level#1 Advanced” στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ από τις 26 Μαρτίου.
Σε ποιους απευθύνεται:
Το πρότυπο αυτό πρόγραμμα, απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους στο μαγικό κόσμο του κρασιού και της οινοχοΐας (sommelier), αλλά και σε σπουδαστές των κλάδων του τουρισμού και της μαγειρικής.
Εκπαιδευτικό περιεχόμενο:
Ενδεικτικές ενότητες του προγράμματος είναι οι βασικές γνώσεις οινολογίας και γευσιγνωσίας, η γνώση του Ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, οι τεχνικές οινοποίησης, οι διακρίσεις των οίνων, η εκμάθηση των τεχνικών σερβιρίσματος, η γευστική αρμονία (food pairing) κρασιού & εδεσμάτων, η σύνθεση της λίστας κρασιού στο εστιατόριο, το μάρκετινγκ του κρασιού κι ο οινικός τουρισμός, παράλληλες εκδηλώσεις με προσκεκλημένο (guest) οινοποιό κ.α.
Ταυτόχρονα, θα διεξαχθούν, οργανωμένες γευσιγνωσίες (wine tasting) επώνυμων κρασιών, από καταξιωμένα Ελληνικά οινοποιία, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γευθούν περισσότερες από 20 διαφορετικές οινοποιήσεις από τις πλέον προβεβλημένες ποικιλίες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα.

Τρόποι παρακολούθησης:
Υπάρχει πάντοτε κι η δυνατότητα παρακολούθησης εξ’ αποστάσεως μέσω Ε-learning (ασύγχρονης & σύγχρονης τηλεκατάρτισης) από το χώρο σας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Εκπαιδευτές:
Κύριοι εισηγητές είναι η οινολόγος, κα Μπουφέα Σύλβια και ο Head Sommelier της COSTA NAVARINO, κ. Κεντικελένης Μάνος, ιδιαίτερα καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους.

Παροχές:
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις).
Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ.1) του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ, των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ: 2101833) ενώ η επιτυχής παρακολούθηση του προγράμματος, μπορεί να οδηγήσει στην Πιστοποίηση της ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), ειδικότητα “Certified Professional Sommelier – CPSm”.

Οικονομικός Διακανονισμός:
Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας και την προνομιακή τιμή, στο δίμηνο αυτό πρόγραμμα, με ελάχιστη προκαταβολή 50 Ευρώ και 2 μηνιαίες δόσεις των 120 Ευρώ.
ΈΚΠΤΩΣΗ -10%, ΑΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού:5512084848483
IBAN: GR72 0172 5120 0055 1208 4848 483
 
Τράπεζα Εθνική
Αρ. Λογαριασμού:220-47016070
IBAN: GR9201102200000022047016070
 
Σαν αιτιολογία θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε :
(πχ. Παπαδόπουλος Πέτρος – Professional Sommelier)

ΙΕΚ Ορίζων: Δίμηνο πρόγραμμα εξειδίκευσης στον κλάδο της Οινοχοΐας
To Top