Μεσσηνιακή Κουζίνα

ΙΕΚ Ορίζων: 4 συμμετοχές και 4 μετάλλια σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής!

4/4 για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ που πήραν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό “Mediterranean Chef’s Competition 2020” που διεξήχθη 21-23 Φεβρουαρίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

 

🥇 Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Θαλασσινό – ψάρι” με το πιάτο – H Σκορπίνα στον αγρό με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

🥉 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Εστιατορικό γλυκό Αγίου Βαλεντίνου” με το πιάτο – Πικρόξινος Έρωτας Μέγκι Μέτα και Πέτρος Ανδροβιτσανέας

🥉 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Black Box” με το πιάτο – Μαρινέ τσιπούρα με chips πράσου και μυρωδικά Μαριαλένα Κωνσταντάκη και Βάσω Κ.Βασιλειάδη

🥉 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά με δημιουργική προσέγγιση” με το πιάτο – Γαλατόπιτα Ναβαρίνο (Γαλατόπιτα με σάλτσα φραγκόσυκου) Μέγκι Μέτα και Πέτρος Ανδροβιτσανέας.

 

Υπό τις οδηγίες των Δασκάλων, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να κάνουν γνωριμίες με επαγγελματίες του χώρου!
Σπουδαστές της σχολής που διαγωνίστηκαν 🎓 : Μέτα Μέγκι, Ανδροβιτσανέας Πέτρος, Κωνσταντάκη Μαρία Ελένη, Βασιλειάδη Βασιλική, Οικονομόπουλος Νικόλαος
Coaches 👨‍🍳 : Βασιλειάδης Κωνσταντίνος και Διαμαντόπουλος Στέφανος.

Ο διεθνής διαγωνισμός “1st Mediterranean Chefs Competition 2020” διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Chef’s Club of Greece) και συμμετείχαν εκατοντάδες επαγγελματίες chef/μάγειρες και pastry chef/ ζαχαροπλάστες, καθώς και σπουδαστές σχολών μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Ένας διαγωνισμός ο οποίος ενώνει τις χώρες τις Μεσογείου, αναδεικνύοντας τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε χώρας μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της!

Πάντοτε με την υποστήριξη και την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αρχιμαγείρων WORLDCHEFS και τη χρήση του αδιάβλητου συστήματος βαθμολογίας νέας γενιάς που η WORLDCHEFS χρησιμοποιεί σε όλους τους διεθνείς διαγωνισμούς, νέες δημιουργικές κατηγορίες και εξειδικευμένους κριτές, ο διεθνής διαγωνισμός “Mediterranean Chefs Competition by Chef’s Club of Greece” αποτελεί πλέον θεσμό για τη γαστρονομία της Μεσογείου.

Δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό οι σπουδαστές, με τη δυναμική κι ένθερμη υποστήριξη των coach/εκπαιδευτών τους στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και… ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ !

ΙΕΚ Ορίζων: 4 συμμετοχές και 4 μετάλλια σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής!
To Top