ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Στηρίζει τα δίκαια αιτήματα εργαστηριακών γιατρών-Καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ,καθώς και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα και τις δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών που κινητοποιούνται από τις 18, 19 και 20 Ιουλίου, σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ στις 16/4/22, και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας στις 13/7/2022.

Ο ΠΙΣ, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας καλούν για καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και επιπλέον ζητούν την υποστήριξη και των κλινικών ιατρών στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων τους.

Ενωμένοι και συνεπείς αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του clawback, την ελάφρυνση των συσσωρευμένων αναγκαστικών υποχρεώσεων και την καθιέρωση αξιοπρεπών αμοιβών και αποζημιώσεων.

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας, ζητούν αύξηση του προϋπολογισμού για τις διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να αποπληρώνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους ιατρούς.

Ζητάμε ταχείες πολιτικές αποφάσεις για την αναγκαία άμεση βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Εργαστηρίων, που συνιστά όρο επιβίωσης", καταλήγει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας που υπογράφει ο πρόεδρός του Δημήτρης Τζωρτζίνης.

Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Στηρίζει τα δίκαια αιτήματα εργαστηριακών γιατρών-Καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις
To Top