Επί Σκηνής

“Η θέση μου- Ιστορίες καθημερινής εφηβείας”: Καταχειροκροτήθηκε η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής

Έριξε αυλαία η τελευταία θεατρική δημιουργία των εφήβων της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας δίνοντας τρεις παραστάσεις για το κοινό 14-15-16/10 στο Πνευματικό Κέντρο και άλλες δύο παραστάσεις σήμερα το πρωί, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο από εκατοντάδες μαθητές πέντε σχολείων της πόλης μας.

DSC06221

DSC06310

Η παράσταση “Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας” , δημιούργημα των ίδιων των παιδιών με την καθοδήγηση της θεατροπαιδαγωγού Γιώλικας Πουλοπούλου, εισέπραξε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια και το ζεστό θερμό χειροκρότημα από όλους τους θεατές όλων των ηλικιών.
Η επόμενη παράσταση της εφηβικής ομάδας θα είναι ο “ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ” σε θεατρική διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία της Γιώλικας Πουλοπούλου.

DSC06429

DSC06447

Έχουν ήδη αρχίσει προετοιμασίες με την καινούργια ομάδα, με στόχο να ανέβει στη σκηνή αρχές Ιανουαρίου στις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.
Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα των παιδιών που αγκάλιασε με μεράκι και έμπνευση και αυτή τη θεατρική παράσταση, όλους τους συντελεστές της, τους τεχνικούς και όλους τους θεατές που στήριξαν με την παρουσία τους τις παραστάσεις, όπως και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που προβάλουν πάντα τις θεατρικές δράσεις του συλλόγου”, καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραματικής.

“Η θέση μου- Ιστορίες καθημερινής εφηβείας”: Καταχειροκροτήθηκε η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής

Δημοφιλέστερα

To Top