ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλευρό των πληγέντων η Μητρόπολη Μεσσηνίας

Μητρόπολη Μεσσηνίας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Άσυλο Ανιάτων

Σε δελτίο Τύπου από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας σχετικά με την ενίσχυση των πυροπλήκτων περιοχών, μετά από εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.Χρυσοστόμου, αναφέρεται:

“Τα δραματικά γεγονότα που ζούμε εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στις περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής προκάλεσαν την οδύνη και τον πόνο κυρίως για την απώλεια συνανθρώπων μας.
Η σκέψη και η προσευχή μας είναι στραμμένη στους δοκιμαζόμενους συγγενείς και οικογενείς των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε την συμπάθεια μας και την συμπαράστασή μας.
Μαζί με τις προσευχές μας για την ανάπαυση των ψυχών όλων εκείνων που υπέστησαν το μαρτύριο της πυράς και την ενίσχυση των συγγενών τους, κάνουμε έκκληση προς το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως εμφιαλωμένου νερού και ξηράς τροφής για όλους αυτούς οι οποίοι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και είναι εμπερίστατοι εξαιτίας της καταστροφής.
Η συλλογή των προσφορών σας θα πραγματοποιηθεί στους αποθηκευτικούς χώρους του Ασύλου Ανιάτων (Λακωνικής 333) και τις ώρες από 9:00 το πρωί μέχρι 2:00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Στο πλευρό των πληγέντων η Μητρόπολη Μεσσηνίας
To Top