Αθλητισμός

“Η χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν εξετάζει χρώματα αλλά ανάγκες”

ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΜΕΣΑ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στη Μεσσηνία βρέθηκε χθες ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος συναντήθηκε με φορείς του αθλητισμού και επισκέφτηκε και ορισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης της Καλαμάτας αλλά και της Μεσσήνης το πρωί.  
 Στη Μεσσήνη μαζί με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα συναντήθηκε στο δημαρχείο Μεσσήνης με τον Γιώργο Τσώνη και τους συνεργάτες του και ανακοινώθηκε η κατασκευή στεγάστρου στο στάδιο της Μεσσήνης και ο πλήρης ηλεκτροφωτισμός του, δύο υποέργα που θα ξεπεράσουν τις 367.000 €.
 Σε επόμενο στάδιο θα τοποθετηθεί ταρτάν στο γήπεδο της Μεσσήνης, το οποίο χωράει έξι διαδρόμους, ενώ θα πρέπει να προηγηθεί η μελέτη και το τεχνικό δελτίο έργου.
 Στη συνέχεια στην Καλαμάτα επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού, το κολυμβητήριο, τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας και του Αιόλου και ακολούθησε ομιλία στο ξενοδοχείο Rex.
Η Μεσσήνη θα δει γρήγορα δυο έργα ουσίας στο δημοτικό στάδιο και η τοποθέτηση του ταρτάν θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει, καθώς δυο σωματεία του στίβου προπονούνται εκεί και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την νεολαία της πόλης.
Η Καλαμάτα θα δει να υλοποιείται το κλειστό προπονητήριο εφόσον πάρει απόφαση ένταξης, δίπλα στο κλειστό της Παραλίας και με κάποιες εκπτώσεις θα περισσέψουν χρήματα και για το κλειστό (ψύξη-θέρμανση, μόνωση, φωτισμός led).
Για την επίσκεψη του κ. Συναδινού μίλησε στην κάμερα του Μessinialive ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου Ίκαρος Καλαμάτας Γιώργος Ψυχογιάννης, άριστος γνώστης των αθλητικών θεμάτων του νομού, που έστειλε και το δικό του μήνυμα ότι “ο Αθλητισμός και η χρηματοδότησή του από τις Κυνερνήσεις, δεν εξετάζει χρώματα αλλά ανάγκες”.

To Top