Χορός

“Η χαμένη κάλτσα”: Εντυπωσίασε το εργαστήρι χορού για παιδιά και εφήβους

“Τα παιδιά σας είναι το γούρι μας”

… Με αυτή τη φράση καλωσόρισε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Λίντα Καπετανέα, όλους όσους έδωσαν το “παρών” στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας για να απολαύσουν την παρουσίαση του εργαστηρίου χορού για παιδιά.

Η παρουσίαση του εργαστηρίου «Η Χαμένη Κάλτσα» πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, την Τετάρτη 11 Ιουλίου, ώρα 19.00, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Ήταν ένα εργαστήρι χορού για παιδιά και εφήβους ηλικίας 4-16 χρονών, που ενέπλεξε κίνηση, μουσική, ζωγραφική, αυτοσχεδιασμό και ακροβατικά.

Μέσω παιχνιδιών που καλλιεργούν τη μέγιστη κινητική δυνατότητα του σώματος, δόθηκε έμφαση στο πώς μπορούν τα παιδιά να εμπνεύσουν τους μεγάλους, και αντίστροφα.

70 παιδιά, οι θεατές και χορευτές του αύριο, δούλεψαν σκληρά για 6 ημέρες και μας προσέφεραν ένα θέαμα μοναδικό, που πλημμύρισε συναισθήματα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

H ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΛΤΣΑ
Σύλληψη ιδέας: Λίντα Καπετανέα – Jozef Frucek
Ανάπτυξη ιδέας – Οργάνωση – Χορογραφία: Βιτόρια Κωτσάλου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας για πρώτη φορά φέτος απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και στο κεντρικό πρόγραμμα παραστάσεων του Φεστιβάλ υπάρχει η παράσταση “Cartoon” της ομάδας Anton Lachky, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 20.00 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού.

To Top