Επιχειρείν

House by Phaos: To νέο σου γραφείο, είναι εδώ!

Τα έξοδα που απαιτούνται για έναν νέο επαγγελματία ο οποίος επιθυμεί να στεγάσει την επιχείρησή του είναι πολλά και δύσκολα αποσβένονται, κυρίως στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης. Επίσης, το να εργάζεσαι από το σπίτι ή να δηλώνεις φορολογική έδρα στην οικία σου, αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα ανάπτυξης κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να διαθέτει ένα αξιόπιστο και επαγγελματικό προφίλ.

Τη λύση στα παραπάνω, έρχεται να δώσει ο πολυχώρος “House” ο οποίος ιδρύθηκε από την κοινωνική επιχείρηση «Φάος» και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας. Πρόκειται για το co working space που προσφέρει χώρους γραφείων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες open space χωρίς δεσμεύσεις, για νέους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, startups και ομάδες πολιτισμού.

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική συνάντηση, να δηλώσετε τη φορολογική σας έδρα, να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο γραφείου ή ακόμα να εργαστείτε από 1 ώρα έως όλη τη μέρα, το “House by Phaos” είναι η ιδανική επιλογή, καθότι με πολύ χαμηλό κόστος ιδρύετε και αναπτύσσετε την επιχείρησή σας χωρίς το άγχος των πάγιων λογαριασμών! Παράλληλα κοινωνικοποιείτε την επαγγελματική σας δράση, συναναστρέφεστε με άλλους επαγγελματίες και ανταλλάσσετε γνώσεις και πληροφορίες σχετικές με την αγορά και τις εξελίξεις.


Τα πακέτα συνδρομών που προσφέρει η «Φάος», σας επιτρέπουν να εργαστείτε, να συνδεθείτε, να δημιουργήσετε.

Είναι σχεδιασμένα, ώστε να είναι εξαιρετικά προσιτά και μπορείτε να προσαρμόσετε το κόστος της συνδρομής στις εργασιακές σας ανάγκες και προτιμήσεις, ενώ παρέχουν ποικίλες ευκαιρίες για χρήση των υποδομών μας.
Διαφέρουν ως προς τις ώρες και του χώρους που χρειάζεστε, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σαν ομάδα.
Μεταφέρετε την επαγγελματική σας βάση στους χώρους μας, επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και ζήστε μαζί μας την εμπειρία του House και του δικτύου του!

Γίνε κι εσύ μέλος του “House” και ενημερώσου από τους Συμβούλους της «Φάος» Κοιν.Σ.Επ για τις παροχές, στο τηλ 2721094000 ή στο email info@phaos.org

House by Phaos: To νέο σου γραφείο, είναι εδώ!
To Top