Επί Σκηνής

“H Mελωδία της Ευτυχίας” από το ΜΕΘ: Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η πρεμιέρα!

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 21.15, θα γίνει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ “Η Μελωδία της Ευτυχίας” από το ΜΕΘ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΘ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

“Το κλασικό αριστούργημα “Η μελωδία της ευτυχίας”, η νέα μεγάλη παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΜΕΘ, ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι, από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και για 12 παραστάσεις, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.
Μέσα από την γλυκιά και ανθρώπινη σκηνοθετική ματιά του Περικλή Αλμπάνη, το Πνευματικό Κέντρο της πόλης από τις 10/1 θα πλημμυρίσει με υπέροχες μελωδίες μαζί με ένα κείμενο γεμάτο ευαισθησία και αγάπη.
Περισσότεροι από 30 ηθοποιοί, ανάμεσά τους και 14 υπέροχα παιδιά δουλεύουν για να προσφέρουν ένα ξέγνοιαστο θεατρικό βράδυ, ότι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράστασή μας θα έχουμε την τύχη να χρησιμοποιήσουμε υπέροχα κοστούμια από το Βεστιάριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία για μια φορά ακόμη, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά πράγματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι δίπλα μας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ε.Λ.Σ. Η απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας όμως προς τον τ. Πρόεδρο της Ε.Λ.Σ. κ. Σάκη Θεοδωρόπουλο, έναν άνθρωπο με τεράστια αγάπη για τον πολιτισμό και την ιδιαίτερη πατρίδα του, που και στην παραγωγή μας αυτή υπήρξε εξαιρετικός αρωγός.
Το μεγάλο θεατρικό ραντεβού του φετινού χειμώνα έφτασε! Το σπουδαίο μιούζικαλ “Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ”, από την Κεντρική Σκηνή του ΜΕΘ, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, από 10 μέχρι και 27 Ιανουαρίου. Να είστε εκεί!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή 10, 17 και 24/1 ώρα 21.15 Σάββατο 11, 18 και 25/1 ώρα 21.15 Κυριακή 12, 19 και 26/1 ώρα 20.00 Δευτέρα 13, 20 και 27/1 ώρα 21.15.
Τόπος:
Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων στο Πνευματικό Κέντρο κάθε:
Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα 6.00 – 8.00 και Σάββατο πρωί 10.00 – 12.00.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944 947225.
Σημαντική πληροφορία: Από την παραγωγή μας αυτή και στο μέλλον δικαίωμα μειωμένου εισιτηρίου θα έχουν και όλες οι φίλες και όλοι οι φίλοι μας που είναι άνω των 65 ετών. Μια ακόμη προσφορά στους συνταξιούχους συμπολίτες μας!”

Διαβάστε και αυτό:

ΜΕΘ: Συνεχίζονται οι πρόβες για τη “Μελωδία της ευτυχίας”-Πάνω από 30 ηθοποιοί-Κοστούμια από την Εθνική Λυρική Σκηνή

“H Mελωδία της Ευτυχίας” από το ΜΕΘ: Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η πρεμιέρα!
To Top