ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ για την ελληνική οικονομία στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Hμερίδα για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, διοργανώνουν στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, 18:00 – 21:00μ.μ., ημερίδα με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας» (αίθουσα Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Αριστομένους 95). Kεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Αναπληρωτής Καθηγητής Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Αργείτης.
Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί η Ετήσια Έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας για την ελληνική οικονομία. Ενώ η επίσημη παρουσίασή της θα ακολουθήσει στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου.

ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΝΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Στον ίδιο χώρο, από τις 11.00 το πρωί, σε μια προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις, θα παρέχονται υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης καθώς και επαγγελματικής συμβουλευτικής.
Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση είτε με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ) είτε με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ).
Παράλληλα, σύμβουλοι απασχόλησης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα επεξεργάζονται αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων στα ζητήματα της απασχόλησης καθώς και της επαγγελματικής ανάπτυξης & σταδιοδρομίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο σύμβουλο του Περιφερειακού Παραρτήματος Παπαδολιά Αθανάσιο στο τηλ. 2710 243345

Η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ για την ελληνική οικονομία στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας
To Top