ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυρίσματα για το video του Καλαματιανού Καρναβαλιού: Κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το promo video του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Kαλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν! Θα θέλαμε να τονίσουμε πως δεν είναι αναγκαίο όποιος επιθυμεί να συμμετέχει να είναι ήδη μέλος κάποιου group ή κάποιας καρναβαλικής ομάδας, αρκεί να έρθει στα γυρίσματα μας καρναβαλικά ντυμένος! Μπορούν να συμμετέχουν σχολές, ομάδες, παρέες… όποιος αγαπά το Καλαματιανό Καρναβάλι!
Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η εταιρεία παραγωγής είναι το παρακάτω και μπορεί όποιος θελήσει να συμμετάσχει να παρουσιαστεί όποια από τις παρακάτω ώρες μπορεί, στο σημείο που δηλώνεται από την εταιρεία ανά ημέρα και ώρα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/01/2020
Ώρα 15:00 Γυρίσματα με τη Βασίλισσα στο κάστρο της Καλαμάτας
Ώρα 15:30 Γυρίσματα με τους 7 αρχηγούς στην 23ης Μαρτίου (Αγ. Απόστολοι)
Ώρα 16:00 Γυρίσματα στο Πάρκο του ΟΣΕ (στο πατινάζ)
Ώρα 16:30 Γυρίσματα στην παραλία (Κάτω από Ανάσταση)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/01/2020
Ώρα 15:00 Γυρίσματα με όλους στην Πλατεία 23ης Μαρτίου (Αγ. Απόστολοι)
Ώρα 16:00 Γυρίσματα με όλους στην Πλατεία μπροστά στα σπιτάκια.

ΚΑΙ NΤΕΛΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Μάλιστα, σήμερα στους δρόμους της Καλαμάτας έκανε την εμφάνισή του ο ντελάλης του Καλαματιανού Καρναβαλιού, που καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει στα εγκαίνια του “Καρναβαλοχωριού” και στο καρναβαλικό fashion show που θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 20.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου και θα παρουσιαστούν οι στολές του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Πάντως, η σύγχρονη εκδοχή του ντελάλη, που είδαμε σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας μάς άρεσε, με τον τελάλη-Παναγιώτη Δραγκιώτη να διατυμπανίζει συνοδεία μουσικής σε όλο τον κόσμο την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από αύριο.

Όργωσε” σήμερα την πόλη ο ντελάλης για να φτάσει σε κάθε γειτονιά το μήνυμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού!

Όλη η ομάδα του ντελάλη επί το έργον!

 

Γυρίσματα για το video του Καλαματιανού Καρναβαλιού: Κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή!
To Top