Αθλητισμός

Γυναικεία ομάδα Πατίστα: Παρουσίασε φανέλα και χορηγό στην “Τριλογία”

Τον χορηγό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν παρουσίασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Πατίστα που θα πάρει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Χορηγός του τμήματος είναι η “Τριλογία Πανταζής” που στηρίζει τον σύλλογο στο ξεκίνημά του στις Εθνικές κατηγορίες.

Η δημιουργία της ομάδας αποτελεί προϊόν σκέψης και προσπάθειας των τελευταίων δύο ετών. Ξεκίνησε ουσιαστικά να υπάρχει στο μυαλό μας μετά το event που συνδιοργανώσαμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Μεσσηνίας για την υλοποίηση και δημιουργία ενός προπονητικού καμπ έγινε στην Καλαμάτα πριν από 2 χρόνια.

patista-women-gynekeia-omada-trilogia-20211021-03

Φιλοξενήσαμε μία ομάδα υψηλού επιπέδου και είχαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και εμείς καλύτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο Νίκος Κακαλέτρης κατά την παρουσίαση της ομάδας και του χορηγού το βράδυ της Τετάρτης στην “Τριλογία” και συνέχισε:

patista-women-gynekeia-omada-trilogia-20211021-01

Η ομάδα έχει πλέον μία μαγιά νεαρών κοριτσιών αλλά και πολλά μικρότερα κορίτσια του Δημοτικού τα οποία ουσιαστικά θα αποτελέσουν την δεξαμενή για να στελεχωθεί στην συνέχεια η γυναικεία ομάδα. Με την ευκαιρία απευθύνουμε πρόσκληση σε όποιο κορίτσι επιθυμεί να μάθει να παίζει ποδόσφαιρο να ενταχθεί στην ομάδα μας”.

patista-women-gynekeia-omada-trilogia-20211021-05

Από τα Καλάβρυτα, την Κυριακή στις 16:00 θα ξεκινήσει το ταξίδι της γυναικείας ομάδας του Πατίστα στο νέο πρωτάθλημα. Η Καλαματιανή ομάδα μετέχει στον 4ο όµιλο της Γ’ κατηγορίας γυναικών με αντιπάλους τις ΑΕ Καλαβρύτων, Λύκοι Αιγιαλείας (Αχαία), Ακαδηµία ∆όξα 98 (Ζάκυνθος), Άρης Τρίπολης (Αρκαδία), Τροιζηνιακός Γαλατά (Αργολίδα).

patista-women-gynekeia-omada-trilogia-20211021-02

Γυναικεία ομάδα Πατίστα: Παρουσίασε φανέλα και χορηγό στην “Τριλογία”
To Top