Αθλητισμός

Γρηγορίου, Τζανετόπουλος: «Συμπαράσταση στη FL και στις χαμηλότερες κατηγορίες»

Την ευχή να ξεκινήσει σύντομα η Football League εξέφρασε ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου και ο αμυτνικός των Φθιωτών Άνταμ Τζανετόπουλος, μιλώντας μετά το ματς με τον Βόλο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΝΠΣ Βόλο αναφέρθηκε στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να αναφερθούμε όλοι οι Έλληνες προπονητές στη συμπαράσταση, όσον αφορά τους συναδέλφους μας στη Football League και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ξεκινώντας η Super League 2 χθες και σήμερα, υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας. Το ίδιο θα ήθελα και για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Να μπουν ξανά στην εργασία όλοι οι συνάδελφοι και να είναι καλύτερο το μέλλον. Να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο αυτές τις δύο ώρες, που είναι από τα λίγα πράγματα που τον διασκεδάζουν πλέον».

Ο Τζανετόπουλος από την πλευρά του είπε:

«Επιτέλους είδαμε πως ξεκίνησε η Super League 2. Είμαστε ικανοποιημένοι, υπάρχουν όμως κι άλλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αυτοί της Football League. Είμαστε μαζί τους και περιμένουμε η Πολιτεία να κάνει κάτι και να ξεκινήσει και το δικό τους πρωτάθλημα»

Γρηγορίου, Τζανετόπουλος: «Συμπαράσταση στη FL και στις χαμηλότερες κατηγορίες»
To Top