Παιδί

Oι γονείς της Καλαμάτας αναλαμβάνουν δράση: Συγκαλούν έκτακτη συνέλευση τη Δευτέρα για τη βία μεταξύ ανηλίκων

“Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και αναλαμβάνουμε δράση από σήμερα”

Εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων της πόλης μας κάλεσαν την Ένωση Γονέων του δήμου Καλαμάτας να συγκαλέσει, όπως ορίζει το καταστατικό της, έκτακτη γενική συνέλευση των εκπροσώπων της στο 6 ΓΕΛ Καλαμάτας με αποκλειστικό θέμα τη βία στα σχολεία. Η Ένωση Γονέων Καλαμάτας κατόπιν αυτού του αιτήματος συγκαλεί τη Δευτέρα 26-2-2024 και ώρα 18.00 έκτακτη γενική συνέλευση ανοικτή σε όλους τους γονείς στο 6 ΓΕΛ Καλαμάτας με θέμα τα “Φαινόμενα της βίας στη σχολική κοινότητα”

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα των γονέων

 

Τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους στη πόλη μας ολοένα και πληθαίνουν.
Αυξάνονται και σε πλήθος αλλά και σε ένταση.Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε άπραγοι και αναποτελεσματικοί πλέον.
Επιβαλλεται να δράσουμε με όποια δύναμη διαθέτουμε.Έχουμε χρέος να πράξουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην ζήσουμε καταστάσεις οι οποίες δεν θα έχουν επιστροφή.
Βάζουμε τέρμα τώρα στην απραξία μας και προχωρούμε σε συλλογικές διαδικασίες και δράσεις.Ενώνουμε δυνάμεις με όλους τους γονείς της πόλης μας και συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς.
Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια ασφαλή κοινωνία για όλα τα παιδιά,στην οποία δε θα φοβούνται να πάνε στο σχολείο,να πάνε στη πλατεία,να πάνε στη παραλία.
Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και αναλαμβάνουμε δράση από σήμερα. Συγκαλούμε έκτακτη γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τη βία ανηλίκων στη πόλη μας.
Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Σας καλούμε να σταθείτε στο πλάι μας!

To κείμενο καταθέτουν αρχικά εκπρόσωποι της ένωσης από τα παρακάτω σχολεία

1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
5 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
6 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
7 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
9 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
10 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
11 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
14 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
16 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
24 ΔΗΜΟΤΙΚΟ
4 ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6 ΓΥΜΝΑΣΙΟ
7 ΓΥΜΝΑΣΙΟ

θα ήταν ευχής έργον να κατατεθεί από όλους των εκπροσώπους όλων των σχολείων μας με σκοπό τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης εντός 10 ημερών από το Δ.Σ. της ‘Ενωσης. Ιδανικά η πραγματοποίηση της θα μπορούσε να γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6 ΓΕΛ στο Πολυκλαδικό, ένα αρκετά “ταλαιπωρημένο” σχολείο από διάφορα θέματα που δεν έχει γίνει ποτέ συνέλευση σε αυτό, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Oι γονείς της Καλαμάτας αναλαμβάνουν δράση: Συγκαλούν έκτακτη συνέλευση τη Δευτέρα για τη βία μεταξύ ανηλίκων

Δημοφιλέστερα

To Top