Παιδί

Γονείς και παιδιά της Καλαμάτας συμμετείχαν στη γιορτή επιτραπέζιων παιχνιδιών και στο 1ο χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή επιτραπέζιων που οργάνωσε η Ένωση!
Δεκάδες παιδιά και γονείς παίξαμε μέχρι το μεσημέρι επιτραπέζια και περάσαμε ευχάριστα και δημιουργικά το κυριακάτικο πρωινό μας! Γελάσαμε, σπαζοκεφαλιάσαμε, συνεργαστήκαμε, ταξιδέψαμε σε μαγικούς κόσμους!

Οι πιο μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους αγαπημένους τους, ενώ -εννοείται- ο μπουφές έγινε ανάρπαστος!
Δεσμευόμαστε οτι θα ξανα…επιτραπαίξουμε, για να μπορέσουν να έρθουν όσοι δεν τα κατάφεραν σήμερα, αλλά και γιατί αρκετά παιδιά λόγω του μεγάλου όγκου της συμμετοχής και του περιορισμένου χρόνου δεν μπόρεσαν να παίξουν όλα τα παιχνίδια που ήθελαν!
Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Φίλοι Επιτραπέζιων Καλαμάτας, γιατί χωρίς τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο αυτή η γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!!!

Μεγάλη έκπληξη και η συμμετοχή στο 1ο χαριστικό- ανταλλακτικό παζάρι που σήμανε σήμερα την έναρξή του!!!
Ήδη πολλά και πολύ ενδιαφέροντα βιβλία και επιτραπέζια συγκεντρώθηκαν και ορισμένα πρόλαβαν να ανταλλαχθούν!
Επόμενο μεγάλο ραντεβού για το ανταλλακτικό παζάρι 28-29 Δεκεμβρίου στα σπιτάκια της πλατείας!

 

 

Γονείς και παιδιά της Καλαμάτας συμμετείχαν στη γιορτή επιτραπέζιων παιχνιδιών και στο 1ο χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι!
To Top