Μουσική

Η Γλυκερία απόψε στο μαγευτικό χώρο των Πλατανιών Χανδρινού!

Μια χορταστική Γλυκερία με τον ταλαντούχο Βασίλη Προδρόμου, απόψε το βράδυ, στα Πλατάνια Χανδρινού!

Ο Χανδριναϊκός ΠΣ διοργανώνει το Σάββατo συναυλία με τη μεγάλη φωνή του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, τη Γλυκερία.
Η ομάδα που έχει κυριολεκτικά σαρώσει τα καλοκαίρια με τις πιο επιτυχημένες συναυλίες, φέτος κάνει την διαφορά…

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι η Γλυκερία να περιοδεύει μαζί με δύο ακόμα «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη, με τις τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες, να ενώνουν το ταλέντο και τις φωνές του, παράλληλα, η Γλυκερία πραγματοποιει επίσης με την ορχήστρα της, σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, και περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, καθώς και τις επιτυχίες της ερμηνεύτριας.

H Γλυκερια

Στις συναυλίες αυτές θα ακουστούν ακόμα και τραγούδια από το νέο της άλμπουμ της Γλυκερίας με τίτλο «Ακολούθησα ένα αστέρι».
Συμμετέχει ο νέος κι εξαιρετικος τραγουδιστής Βασίλη Προδρόμου.

Τι υπόσχεται η ομάδα
Η ομάδα του Χανδριναικού υπόσχεται ένα βράδυ ποιοτικής διασκέδασης με την μοναδική Σερραία ερμηνεύτρια, που έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε Ελλάδα και εξωτερικό, στον δροσερό χώρο των Πλατανιών…

“Πέφτουν τα ψέμματα βροχή, μα η αλήθεια σώζει…”! Ένα υπέροχο πρόγραμμα, όπου το καλό παλιό τραγούδι που αντέχει στο χρόνο, συναντά το σήμερα και καθορίζει το αύριο! Όχι ένα στείρο “ρετρό” που απλά θα “θυμίσει” στους παλαιότερους, αλλά ένα χορταστικό πρόγραμμα που θα εξιτάρει τους πάντες!
Στο μαγευτικό χώρο των Πλατανιών Χανδρινού, με μια “σχεδόν” πανσέληνο… Όλοι εκεί!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της μεγάλης κυρίας στα μαγευτικά Πλατάνια Χανδρινού το Σάββατο, συνεχίζεται επιτυχώς (10 ευρώ):
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: – Καφέ ΑΙΓΛΗ, Ναυαρίνου 41, παραλία.
Κομμώσεις B&B, Καίσαρη 10
ΠΥΛΟΣ: Καφέ Cupallou
ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ: Super Market Καραμπάτσου
(Τιμή στο Ταμείο: 12 ευρώ)

Το αδιαχώρητο και φέτος θα συμβεί στα Πλατάνια

To Top