ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Γκούμας σε Σκρέκα: “Οι παραγωγοί και οι εξαγωγείς θέλουμε την στήριξη του Υπουργείου σας”

Την εταιρεία Agrexpo επισκέφτηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Καλαμάτα, ο Υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

Ξεναγήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση από τον πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Γκούμα, και στη συνέχεια ενημερώθηκε διεξοδικά για την ιστορία και την δραστηριότητα της εταιρείας στο γραφείο του, παρουσία του βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά.

O Κ.Σκρέκας έδειξε ιδαίτερο ενδιαφέρον να μάθει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας και δοκίμασε και αποξηραμένα σύκα. Στο τέλος της επίσκεψης, έλαβε αναμνηστικά δώρα προϊόντα της Agrexpo.

Ο κ. Γκούμας μεταξύ άλλων ζήτησε από τον Υφυπουργό την στήριξη του Υπουργείου λέγοντας ότι “θέλουμε το υπουργείο δίπλα στους παραγωγούς και τους εξαγωγείς, ενώ με δεδομένη τη ζημιά που υπέστη ο τουρισμός, η παραγωγή που είναι η ατμομηχανή της οικονομίας μας θα σηκώσει πάλι το μεγαλύτερο βάρος”.

Επίσης, ο κ. Γκούμας ως επιχειρηματίας αλλά κι ως Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ζήτησε από τον Υφυπουργό να εξετάσουν άμεσα το αίτημα της εκπαίδευσης του αγροτικού πληθυσμού και η βοήθεια από την πολιτεία να είναι συνεχής, ενώ αναφέρθηκε με έμφαση στις απαράδεκτες κι έκνομες πρακτικές ορισμένων να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα με βιομηχανικά απόβλητα και επεσήμανε την όχληση από τα Πυρηνελαιουργεία.

 

 

To Top