ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκούμας – Νέο Επιμελητήριο: “Έμφαση στις καινοτόμες γεωργικές καλλιέργειες”

Αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο” με τον επικεφαλής του Γιώργο Γκούμα επισκέφθηκαν την Παρασκευή 1/12 την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελένη Αλειφέρη

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του πρωτογενούς τομέα και της παραγωγής με την επιχειρηματικότητα. Είναι πολύ κρίσιμο για μια περιοχή όπως ο Νομός Μεσσηνίας με παραδοσιακά προϊόντα, διεθνώς αναγνωρίσιμα που δημιουργούν προστιθέμενη αξία, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ανάπτυξη της οικονομίας στο συγκεκριμένο τομέα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε κι αντιπροσωπεία συμβούλων του ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Επίσης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η συνέργεια της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους υπόλοιπους φορείς, όχι μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ουσίας γιατί αυτό είναι που θα δώσει το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν.

Ο κ. Γκούμας άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση της κ.Αλειφέρη και συμφώνησε μαζί της ότι ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται αναδιάρθρωση. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμα του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο” γίνεται εκτενής αναφορά στις καινοτόμες γεωργικές καλλιέργειες καθώς και στην αναγκαία υποστήριξη των νέων αγροτών.

Επιβεβαίωσε δε την πολύ στενή συνεργασία που θα έχει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας για την προσπάθεια ανάπτυξης του νομού Μεσσηνίας, την ανάπτυξη των υποδομών καθώς και την επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του τόπου μας.

Γκούμας – Νέο Επιμελητήριο: “Έμφαση στις καινοτόμες γεωργικές καλλιέργειες”
To Top