ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκούμας: “Καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Ξυγκώρο στο δύσκολο έργο του”

Ενεεργητικό ρόλο δηλώνει ο Γιώργος Γκούμας ότι θα έχει συνδυασμός ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που θα συγκροτηθεί σε σώμα, μετά τις τετραήμερες εκλογές, που ανάδειξε τον συνδυασμό “Μεσσηνία Καινοτομία” του Βαγγέλη Ξυγκώρου νικητή.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κάνει λόγο για έντιμο κι αξιοπρεπή αγώνα που έκαναν οι 110 υποψήφιοί του, απέναντι σε συμφέροντα και μηχανισμούς που έχουν εδραιωθεί στο Επιμελητήριο.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του συγχαίρει τον Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της Μεσσηνίας που εμπιστεύθηκαν το όραμα και το σχέδιο μας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο και με αξιοπρέπεια, απέναντι σε συμφέροντα και μηχανισμούς που έχουν εδραιωθεί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας τις τελευταίες δεκαετίες.
Προτάξαμε πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του Μεσσήνιου επαγγελματία και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε συμμετέχοντας ενεργά στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι το Επιμελητήριο να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του, να αγκαλιάσει τον επιχειρηματικό κόσμο και αυτός να το εμπιστευτεί και πάλι.
Αποτέλεσμα της κρίσης εμπιστοσύνης ήταν η εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, η οποία και πρέπει να προβληματίσει το σύνολο της νέας διοίκησης.
Εύχομαι στον Βαγγέλη Ξυγκώρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Γιώργος Γκούμας
Επικεφαλής συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο”

Οι δυο νέοι Επιμελητηριακοί σύμβουλοι με το “Νέο Επιμελητήριο”, η Σίσυ Παπαδοπούλου στο εξαγωγικό κι ο Βασίλης Τριγκιλίδας στο Τουριστικό εξασφάλισαν από την αρχή της διαδικασίας την εκλογή τους.

Ο Γιάννης Κουφός κέρδισε την μονοεδρική του Μεταφορών.

Γκούμας: “Καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Ξυγκώρο στο δύσκολο έργο του”
To Top