Μεσσηνία off road

Γιορτή των μονοπατιών στην Άνω Βέργα: Αψήφησαν το ψιλόβροχο και γιόρτασαν με πεζοπορία και γλέντι!

Το ψιλόβροχο δεν πτόησε τον κόσμο που συμμετείχε τόσο στις πεζοπορίες όσο και στη γιορτή που ακολούθησε

Μια διασυλλογική συνάντηση με πεζοπορία και γιορτή με σκοπό την ανάδειξη του δικτύου μονοπατιών που βρίσκονται στον Δήμο Καλαμάτας αλλά και στον Ταΰγετο διοργάνωσε σήμερα ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας και την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς το πρωί με δύο πεζοπορίες και αρκετό κόσμο να συμμετέχει στο κάλεσμα που είχαν κάνει ο Ορειβατικός Σύλλογος και ο Δήμος Καλαμάτας. Αψήφησαν το ψιλόβροχο και πεζοπόρησαν στα καλντερίμια της Βέργας και της ευρύτερης περιοχής μέχρι και το Καλάθι, ολοκληρώνοντας τη γιορτή με γλέντι και χορό.

Βασιλόπουλος: “Τα μονοπάτια είναι μέρος της ιστορίας μας-Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ομορφιά της περιοχή μας”

“Από τη Γιορτή Μονοπατιών στην Άνω Βέργα. Είχαν προηγηθεί δύο πεζοπορίες σε μονοπάτια που συντηρήθηκαν πρόσφατα από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας.
Τα μονοπάτια είναι μέρος της ιστορίας μας. Καλαμάτα δεν είναι μόνο η θάλασσα, υπάρχουν και εναλλακτικές μορφές τουρισμού τις οποίες οφείλουμε να τις αναδείξουμε. Συγχαρητήρια στον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας και τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας για την εκδήλωση, ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει πάντα ανάλογες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ομορφιά της περιοχής μας”, σημειώνει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Γιορτή των μονοπατιών στην Άνω Βέργα: Αψήφησαν το ψιλόβροχο και γιόρτασαν με πεζοπορία και γλέντι!
To Top