Αθλητισμός

Γιώργος Πουλάκος: Με διπλό ρόλο στον Μεγαρικό

Στον Α.Σ. Μεγαρικό με διπλό ρόλο θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Πουλάκος.

Ο 37χρονος Πεταλιδαίος πρώην ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, με μεγάλη παρουσία σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, εκτός απο παίκτης του Μεγαρικού θα είναι και προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του σωματείου εκτός από την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας εν αναμονή του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΔΑ (επάνοδος μετά 11 χρόνια ) έχει παράλληλα θέσει σκοπό να αναβαθμίσει την ποιότητα που προσφέρει στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας και έτσι με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διπλή συμφωνία με τον Γιώργο Πουλάκο ο οποίος εκτός από παίκτης της ανδρικής ομάδας, θα είναι και προπονητής σε τμήμα της ακαδημίας μιας και πλέον είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA .

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Καλαμάτας και από την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 έως την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 συμμετείχε σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες (Α, Β, και Γ εθνική) έχοντας αποκομμίσει πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις τις οποίες θα μεταφέρει τόσο στην ανδρική, όσο και στα τμήματα της ακαδημίας.

Σημαντικές ποδοσφαιρικές συνεργασίες έκανε με: Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αιγάλεω, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Ηλυσιακό και άλλες.

Η διοίκηση του εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά χωρίς τραυματισμούς”

 

Γιώργος Πουλάκος: Με διπλό ρόλο στον Μεγαρικό

Δημοφιλέστερα

To Top