ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Μπέζος: Υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το τελευταίο διάστημα, ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο σε όλους, που υπηρέτησε με επιτυχία για πολλά χρόνια το Νοσοκομείο Μεσσηνίας, ο τέως Διοικητής Γιώργος Μπέζος δέχεται επανειλημμένες προσεγγίσεις από κεντρικά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που έχουν το χαρακτήρα βολιδοσκόπησης προθέσεων, προκειμένου να στελεχώσει το βουλευτικό Αρκαδικό Ψηφοδέλτιο.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δίνει μεγάλη βαρύτητα σε μια θετική απάντηση του τέως Διοικητή, δεδομένου ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιζητά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.
Νέα άτομα σε ηλικία, καταξιωμένα επαγγελματικά, με θετική γνώμη της Τοπικής Κοινωνίας στο πρόσωπό τους. Που διαχειρίστηκαν με μεγάλη διαφάνεια και εντιμότητα δημόσιο χρήμα και δεν δίστασαν να αντιπαρατεθούν ακόμα και με συμφέροντα.

Και στην περίπτωσή μας ο τέως Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος που τον παρακολουθούσαμε χρόνια καθημερινά, ουκ ολίγες φορές τα έβαλε μαζί τους, είτε με την αυτοπαραγωγή του οξυγόνου, είτε με την απομάκρυνση των εργολάβων, είτε με τη δημιουργία ηλιοθερμικού πεδίου, μειώνοντας την προμήθεια πετρελαίου κατά 70%, είτε με την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η περίπτωση του Γεωργίου Μπέζου να συμμετάσχει στο Αρκαδικό Βουλευτικό Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προσθέτει και ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, μιας και προέρχεται από την καρδιά του κεντροαριστερού χώρου. Γεγονός που σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο, τα ανοίγματα που θέλει να κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, οικοδομώντας καθημερινά και βήμα-βήμα την μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Το Messinia Live δεν γνωρίζει πως θα καταλήξει όλη αυτή η προσέγγιση που έχει ξεκινήσει με τον Γιώργο Μπέζο. Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά την προσφορά του 10 χρόνια στο Τομέα της Υγείας στη Μεσσηνία, για το μόνο που μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά είναι το εξής:
Η Αρκαδία αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μόνο να κερδίσουν έχουν από μια ενδεχόμενη βουλευτική υποψηφιότητα Γ. Μπέζου. Πιστεύουμε ότι θα’ ναι μια κίνηση ματ σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γιώργος Μπέζος: Υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;
To Top