Αθλητισμός

Γιώργος Λαζαρίδης: Ξεκίνημα από την Αττάλεια

Εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου για το 2023 για τον καλαματιανό πρωταθλητή τένις με αμαξίδιο

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου ο Καλαματιανός πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης αναχωρεί για την Αττάλεια της Τουρκίας για να συμμετάσχει αρχικά στο διεθνές τουρνουά Megasaray open. Και στη συνέχεια 22-26 Μαρτίου στα προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, λόγω της αυριανής Πανελλαδικής απεργίας και συμμετοχής σε αυτήν των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλο που ήταν να φύγει σήμερα. Ο ίδιος τονίζει: “Μετά από αυτή την εξέλιξη, ακύρωσα και την συμμετοχή μου στο διεθνές τουρνουά Megasaray open στην Αττάλεια. Νέα εκτιμώμενη ημέρα αναχώρησης Δευτέρα 20 Μαρτίου για την συμμετοχή μου στα Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Αττάλεια της Τουρκίας, με την Εθνική ομάδα.

Ο στόχος για το 1ο τουρνουά της χρονιάς, μετά από την περίοδο της προετοιμασίας, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, παίζοντας καλό τένις και να χαρεί τα παιχνίδια.

Στο ίδιο μέρος τα προκριματικά παγκοσμίου πρωταθλήματος 22-26 Μαρτίου όπου θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά με τα γαλανόλευκα και την εθνική ομάδα τένις εκπροσωπώντας την Ελλάδα, την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία.

Μια δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση όπου μαζί με τους συναθλητές του Επαμεινώνδα Σταμάτη, Ντίνο Διαλεκτόπουλο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το 2023 είναι προολυμπιακή χρονιά, ιδιαίτερα απαιτητική και ο στόχος μέσα από τις συμμετοχές στα τουρνουά και τα αποτελέσματα είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην παγκόσμια κατάταξη.

Το τένις με αμαξίδιο είναι από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά παραολυμπιακά αθλήματα με πολλά τουρνουά, πολλούς αθλητές, χωρίς κατηγορίες, όπου οι βαθμολογούμενοι αθλητές ξεπερνούν τους 1000 και την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς αγώνες την κατακτούν οι πρώτοι 45.

Γιώργος Λαζαρίδης: Ξεκίνημα από την Αττάλεια
To Top