Τροφή για σκέψη

Γιόγκα και πιλάτες στο «στόχαστρο» της Μητρόπολης Αργολίδας ως «επικίνδυνες μόδες»

Εκδήλωση για «επικίνδυνες μόδες», όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός και το πιλάτες διοργανώνεται την Κυριακή στο Άργος από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας.

Εκδήλωση για «επικίνδυνες μόδες» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με πανελλήνια Ένωση Γονέων και κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Οι «επικίνδυνες μόδες» με τις οποίες θα καταπιαστεί η εκδήλωση είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός, το πιλάτες και οι εναλλακτικές πρακτικές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στο Άργος, θα γίνουν προβολές και ενημέρωση από ειδικούς οι οποίοι θα απαντήσουν σε απορίες του κοινού, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τη διοργάνωση ανέλαβε συγκεκριμένα το γραφείο επί των αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την προστασία του ελληνορθοδόξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου καθώς και την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ).

Η εκδήλωση «Επικίνδυνες μόδες: Γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες, ενναλακτικές πρακτικές» θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος.

Γιόγκα και πιλάτες στο «στόχαστρο» της Μητρόπολης Αργολίδας ως «επικίνδυνες μόδες»
To Top