Αθλητισμός

Γιαννούτσος: Κίνητρο με Καλαμάτα, μια νίκη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση

Οι αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία προσθέτει πάντα έξτρα κίνητρο στους αντιπάλους και από τον κανόνα δεν ξεφεύγει η Επισκοπή, την οποία θα αντιμετωπίσει η Καλαμάτα την Κυριακή στο Ρέθυμνο.

Ο αμυντικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Γιώργος Γιαννούτσος μίλησε για την αναμέτρηση με την Μαύρη Θύελλα, μια μάχη του πρώτου με τον 4ο της κατάταξης.

Ο 23χρονος αμυντικός σημειώνει πως το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή είναι δύσκολο αλλά σε περίπτωση νίκης της ομάδας του, «θα μας δώσει μεγάλη ώθηση να φτάσουμε να είμαστε -γιατί όχι- εμείς πρώτοι», όπως τονίζει.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Είναι πράγματι ένα ιδιαίτερο ματς αυτό με την Καλαμάτα γιατί παίζουμε με τον πρώτο του ομίλου. Είναι παράλληλα και πολύ σημαντικό γιατί αν κερδίσουμε, όχι μόνο θ’ αναβαθμιστούμε στην κατάταξη, αλλά θα μας δώσει μεγάλη ώθηση να φτάσουμε να είμαστε -γιατί όχι- εμείς πρώτοι. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και δύο ματς λιγότερα (με Ασπρόπυργο, Αστέρα Βλαχιώτη).

Η Καλαμάτα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και προφανώς και δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στην βαθμολογία. Καταλαβαίνετε όμως πως και για μας είναι πολύ σημαντικό ματς, όπου ο καθένας ποδοσφαιριστής προσδοκά ν’ αγωνιστεί. Οι παίκτες περιμένουν τέτοια ματς να παίξουν μέσα σε μια χρονιά. Και ξέρετε, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες ή αν προέρχονται από νίκες, ισοπαλίες ή ήττες… Ρόλο παίζει το πόσο το θέλει κανείς αλλά και τον τρόπο να το διεκδικήσει».

Για το αν περίμενε η Επισκοπή να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις: «Από την αρχή που ήρθα, διαπίστωσα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Με τα παιδιά έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή και αυτό νομίζω ότι είναι το “κλειδί” γι’ αυτό και το βλέπετε να βγαίνει στο γήπεδο. Ναι λοιπόν, περίμενα να πρωταγωνιστούμε. Ημουν σίγουρος γι’ αυτό. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι κοινοί με αυτούς της ομάδας. Οσο καλύτερα, όσο ψηλότερα πάει η ομάδα, τόσο καλύτερα για όλους μας. Ποιος δεν θέλει να ‘ναι πρώτος; Θέλω να πάρω όσα παιχνίδια γίνεται περισσότερα και φυσικά, υποχρέωση μου είναι να βοηθήσω να είμαστε όλοι ψηλά».

Γιαννούτσος: Κίνητρο με Καλαμάτα, μια νίκη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση
To Top