Υγεία

Γιαννόπουλος: Δεν διορίστηκα αναπληρωτής Διοικητής στο ΚΑΤ- Πρόκειται για συνωνυμία

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου δύο μέρες μέχρι τελικά να διαπιστωθεί από το Υπουργείο και να ενημερωθεί και ο ίδιος ότι πρόκειται για συνωνυμία

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11: 09:30
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Φίλες και φίλοι
Με έκπληξη διαπίστωσα τις τελευταίες δυο μέρες να αναπαράγεται μια είδηση που με εμπλέκει με τη θέση του αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Γνωρίζοντας ότι ουδέποτε εξέφρασα επίσημο ενδιαφέρον για την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης οφείλω να σας ενημερώσω ότι προφανώς πρόκειται για συνωνυμια καθώς δυστυχώς στις λίστες που έβγαλε το Υπουργείο Υγείας για τους διορισμένους Διοικητές και Αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων δεν αναγράφεται ούτε πατρώνυμο ούτε η ιδιότητα τους.
Η αρχική μου όμως έκπληξη μετατράπηκε σε χαρά αφού είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω προσωπικά με αρκετές εκατοντάδες από εσάς και να ανταλλάξουμε μηνύματα με ακόμα περισσοτερους για τις ευχές που μου στείλατε δείχνοντας μου την αγάπη σας.
Αυτό είναι τελικά εκείνο που κρατάω από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία και σας ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση και την αγάπη σας που δέχομαι καθημερινά και στο χώρο εργασίας και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνεχίζουμε…..!!!!!

Σε ότι αφορά το Messinialive, από την πρώτη στιγμή όταν αναρτήσαμε τους πίνακες που έγραφαν “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ”, χωρίς πατρώνυμο ή άλλες πληροφορίες, επικοινωνήσαμε με τον κ.Γιαννόπουλο προς επιβεβαίωση της είδησης. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει την ανάρτηση, καθώς δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση. Μεσολάβησε το σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί, μετά από 2 ημέρες, είχε επικοινωνία με τον Διευθυντή του γραφείου του κ.Κικίλια κι έμαθε ότι τελικά πρόκειται για συνωνυμία

Αρχική ανάρτηση η οποία διαψεύστηκε

Θέση Αναπλητωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΚΑΤ – Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, πρόκειται να αναλάβει τις επόμενες ημέρες ο χειρουργός ιατρός, Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και τ.Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, σύμφωνα με τους διορισμούς που ανακοινώθηκαν σήμερα από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Νέος Διοικητής θα αναλάβει ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, τ. Στρατηγός του Στρατού.

 

Γιαννόπουλος: Δεν διορίστηκα αναπληρωτής Διοικητής στο ΚΑΤ- Πρόκειται για συνωνυμία
To Top