ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Μποζίκας: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα φοιτητικά έδρανα

Επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις σημείωσε κι ένας συνάδελφος δημοσιογράφος, ο Γιάννης Μποζίκας από την Κυπαρισσία. Εισήχθη 10ος κατά σειρά επιτυχίας στη Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων και Oργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Ο συνάδελφος, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και παράλληλα γενικός γραμματέας στον ΠΑΟ Καλού Νερού, ανέφερε σχετικά:

Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες σε όλα τα σχολεία στη Μεσσηνία. Στηρίζουμε την Καλαμάτα, στηρίζουμε την Μεσσηνία, στηρίζουμε το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που αποτελεί κεκτημένο για το Νομό μας, εξάλλου αυτό είναι το αυτονόητο.

Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο νομό μας έχουν εποικοδομησει την εξακτίνωση της γνώσης για το μέλλον και τις τύχες αυτού του κόσμου και θα ήθελα απευθυνόμενος στους νέους επιτυχόντες να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και παράλληλα την μεγάλη ευχή να προκόψουν και να γίνουν άριστοι στον τομέα τους καθώς είναι αυτοί που θα οδηγήσουν την χώρα μας και τις τύχες της στις επόμενες γενιές.

Είναι δεδομένο ότι η γνώση είναι δύναμη και τελικά το ‘γηράσκω αεί διδασκόμενος’ παραμένει μία φράση η οποία θα μας ακολουθεί πάντα. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το προς τους καθηγητές του 1ου Επάλ Κυπαρισσίας από το οποίο έχω αποφοιτήσει ήδη από τον τομέα διοίκησης και οικονομίας.

Στην νέα εποχή που έρχεται, η δύναμη της πληροφορίας και κοινωνία της γνώσης θα αποτελέσουν τα απαραίτητα εργαλεία για το μέλλον να σιγουρευτούμε ότι θα βρίσκονται στα άξια χέρια των νέων ανθρώπων που θα φτιάξουν το μέλλον. Εξάλλου το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται δηλαδή στις επόμενες γενιές από εμάς, καλή συνέχεια”.

Γιάννης Μποζίκας: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα φοιτητικά έδρανα
To Top