Υγεία

O Γιάννης Δούζης και πάλι ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Και πάλι ιατροδικαστή έχει ήδη από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Μετά την αποχώρηση του ιατροδικαστή Διονύση Καρρά, τέλος Οκτωβρίου, είχε δημιουργηθεί και πάλι κενό στην παροχή υπηρεσιών ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με αποτέλεσμα όλα περιστατικά να στέλνονται και να εξυπηρετούνται στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Πλέον από την περασμένη Δευτέρα το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει καλύψει την κενή θέση με το διορισμό του Γιάννη Δούζη, που και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στην ίδια θέση.

Μάλιστα, από την ιατροδικαστική υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δόθηκε εντολή για τις ημέρες των εορτών, το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα εξυπηρετεί όχι μόνο τα περισταστικά του Νομού που χρήζουν ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και αυτά των γειτονικών νομών της Αρκαδίας, της Αργολίδας και της Κορινθίας, καθώς ο ιατροδικαστής Κορίνθου θα βρίσκεται σε άδεια μέχρι 2 Ιανουαρίου. Στόχος, με τον νέο ιατροδικαστή είναι όλα τα περιστατικά της Μεσσηνίας να καλύπτονται πλέον στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

O Γιάννης Δούζης και πάλι ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top