Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σάρωσε στην ψηφοφορία για αρχηγός στο All Star Game, το μήνυμά του μέσω Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε την… αγάπη του κόσμου και θα είναι για 3η φορά αρχηγός σε All Star Game, δημιουργώντας την Team Giannis.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει για 7η συνεχόμενη χρονιά σε All Star Game και -μετά από τη σχετική ψηφορία- επιλέχθηκε να είναι αυτός που θα δημιουργήσει την Team Giannis, ενώ στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο “Greek freak” πρώτευσε σε ψήφους στην Ανατολή και θα τον πλαισιώσουν στην αρχική πεντάδα οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν κυρίαρχος στη διαδικασία, λαμβάνοντας 6,761,032 ψήφους από το κοινό. Δεύτερος ήταν ο Ντουράντ με 6.525.199 ψήφους.

Στην αντίστοιχη ψηφοφορία των παικτών της Λίγκας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά πρώτος με 220 ψήφους έναντι του δεύτερου σταρ των Νετς που συγκέντρωσε 172 ψήφους.

Μόλις δύο ψήφοι ήταν η διαφορά στις προτιμήσεις των media, εκεί όπου πρώτος αναδείχθηκε ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς με 82 θετικές ψήφους και ο Γιάννης ήρθε δεύτερος με 80.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψηφοφορία έχουν οι επιλογές των παικτών που αποτελούν το 50%, ενώ οι ψήφοι φιλάθλων και τον Media έχουν από 25%.

“El Capitan!” σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σάρωσε στην ψηφοφορία για αρχηγός στο All Star Game, το μήνυμά του μέσω Instagram
To Top