Μεσσηνιακή Κουζίνα

ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: Σαρώνουν τα βραβεία! 2 Χρυσά και 3 Αργυρά στο Greek Chef 2018

Για 3η συνεχομένη χρονιά, το Ι.Ι.ΕΚ. ΟΡΙΖΩΝ διακρίνεται στο διαγωνισμό Greek Chef 2018

Με δύο Χρυσά και τρία Αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτας από τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας Greek Chef 2018 που διεξήχθη στην Αθήνα 26-29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας υπό την αιγίδα της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 και του Chef Club Κρήτης.

Την διαγωνιστική ομάδα αποτελούσαν έξι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ και οι συνοδοί τους καθηγητές Πέτρος Βρυώνης, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης και Δήμητρα Μανιάτη, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Βακαλόπουλος Κωνσταντίνος «Δημιουργικό Γλυκό με βάση φύλλο κανταΐφι» Χρυσό Μετάλλιο
Καραμπίλας Δημήτριος «Μίνι σάντουιτς» Χρυσό Μετάλλιο
Κάστανος Θεόδωρος «Λαυράκι με άγρια χόρτα» Αργυρό Μετάλλιο
Λιανός Μιχαήλ «Αλμυρή τάρτα» Αργυρό Μετάλλιο
Κάστανος Θεόδωρος «Πιάτο με χοιρινό» Αργυρό Μετάλλιο)


Οι διακρίσεις που απέσπασαν οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ είναι πολύ σημαντικές καθώς στους διαγωνισμούς συμμετείχαν σπουδαστές Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολών από όλη την Ελλάδα. Για να φτάσουν οι σπουδαστές σε αυτές τις Πανελλήνιες διακρίσεις, προηγήθηκε μαγειρικός διαγωνισμός μεταξύ τους ώστε να προκύψουν αξιοκρατικά οι συμμετοχές του διαγωνισμού.
Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών της Σχολής, ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασιών και μαγειρικών προπονήσεων. Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να αναφερθεί, η πολύτιμη συνδρομή των χορηγών που βοήθησαν με τα άριστης ποιότητας προϊόντα τους, ώστε να δημιουργηθούν και να διακριθούν τα βραβευμένα πιάτα.
Φάρμα Φωτιάδη Όλυμπος – Αρτοποιία Καίσαρης – Εταιρεία κ. Παπαματθαίου Paraxenes yles – Οινομεσσηνιακή Α.Ε.- C.C. Papadimitriou S.A.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΡΙΖΩΝ συγχαίρει τους σπουδαστές και τους καθηγητές τους για την εξαιρετική παρουσία τους, η οποία ήρθε μέσα από επιμονή και προσήλωση στην ποιοτική εκπαίδευση, τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μετά τα έξι χρόνια λειτουργίας του Ι.Ι.Ε.Κ η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων του εργάζεται ήδη στο τομέα σπουδών τους, ως στελέχη σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες & εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημοφιλέστερα

To Top