ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερονικολός για Τσακώνα-Καλό Νερό: Η Μεσσηνία πληρώνει την ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ 

Τι αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μενέλαος Γερονικόλος για τον δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα 

“Την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην υλοποίηση ενός από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής της Μεσσηνίας, του οδικού άξονα Καλό Νερό – Τσακώνα, επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του προέδρου της Ολυμπίας Οδού. 

Η εκτίμηση του κ. Παπανικόλα, ότι για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο εντάχθηκε σε σύμβαση παραχώρησης το 2007, η Μεσσηνία θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το 2030, αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη της ανικανότητας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, της ανυπαρξίας της στον Νομό”. 

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Ολυμπίας Οδού ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός, δήλωσε: 

«Η κατασκευή του οδικού άξονα Καλό Νερό – Τσακώνα αποτελούσε μια από τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη Μεσσηνία. 

 

“4 χρόνια μετά, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της «αριστείας» και του «επιτελικού κράτους» δεν έχει πράξει το παραμικρό για την άμεση υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου”

 

Έτσι, οι Μεσσήνιοι, αλλά και οι επισκέπτες του Νομού, είναι αναγκασμένοι να κάνουν χρήση ενός επικίνδυνου δρόμου, ενώ η περιοχή της Δυτικής Μεσσηνίας στερείται την αναπτυξιακή ώθηση που θα δώσει ένας ασφαλής και σύγχρονος οδικός άξονας. 

Δυστυχώς, και στην περίπτωση του συγκεκριμένου έργου, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί την καταστροφική πολιτική που ακολούθησε και για τα υπόλοιπα μεγάλα έργα του Νομού. 

 

“Για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, παρότι ο κ. Μητσοτάκης έταζε εργοτάξια, ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί ούτε οι μελέτες. Η παράκαμψη της Πύλου εξαιρέθηκε από το έργο και κανένας δεν γνωρίζει αν και πότε θα κατασκευαστεί”

 

Η διαδικασία για την αξιοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος στην Καλαμάτα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί

Τα μεγάλα έργα υποδομών, που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή (δίκτυο Φιλιατρινού φράγματος, Μιναγιώτικο φράγμα κλπ), παραμένουν ακόμα στα χαρτιά. 

Η Μεσσηνία ήδη πληρώνει ακριβά τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την ανικανότητά της και την αδιαφορία της. 

4 χρόνια, 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, 0 έργο. 

Αυτό είναι το καταστροφικό αποτύπωμα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία».

 

Γερονικολός για Τσακώνα-Καλό Νερό: Η Μεσσηνία πληρώνει την ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ 
To Top