ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερονικολός: Η απάντηση της Αγαπηδάκη αποδεικνύει ότι η Μεσσηνία δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτα από αυτή την Κυβέρνηση

Δήλωση, με αφορμή απάντηση του υπουργείου Υγείας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λαμπρόπουλου, σχετικά με τα υγειονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Πυλία, έκανε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός.

Ο κ. Γερονικολός σημειώνει:
«Η απάντηση του υπουργείου Υγείας στον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λαμπρόπουλο, σχετικά με τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας στην περιοχή της Ανατολικής Πυλίας, αποδεικνύει με τον πιο κυνικό τρόπο ότι η Μεσσηνία δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτα από αυτή την κυβέρνηση.

“Ανερυθρίαστα, χωρίς καμία επίγνωση της τραγικής πραγματικότητας, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει επίσημα ότι οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής καλύπτονται επαρκώς, να επιχειρεί δηλαδή πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας”

Πρόκειται για την αποκορύφωση του κυνισμού με τον οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει τα ζητήματα που αφορούν την υγεία στη Μεσσηνία, σε μια περίοδο που τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες οι υγειονομικές μονάδες του Νομού είναι τεράστια.
Καλούμε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για πολλοστή φορά, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Τους καλούμε να σταματήσουν να σιωπούν, να σταματήσουν να βάζουν “πρώτα το κόμμα”, να σταματήσουν τις βολικές ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο και τις φιλικές συναντήσεις σε υπουργικά γραφεία.
Τους καλούμε να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο δημόσιο αγαθό της υγείας, σε κάθε κάτοικο της Μεσσηνίας».

Γερονικολός: Η απάντηση της Αγαπηδάκη αποδεικνύει ότι η Μεσσηνία δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτα από αυτή την Κυβέρνηση
To Top