ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Αν ξαναμπούμε σε lockdown η οικονομία θα καταστραφεί

Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος

Aν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί», επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν τα κρούσματα και έστειλε μήνυμα μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» προς όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Οπως τόνισε ο υπουργός, στους πρώτους μήνες της πανδημίας η χώρα κατάφερε να σταθεί όρθια, λόγω των χρημάτων που ήρθαν από την Ευρώπη, όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν και η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει μόνη της τα επόμενα οικονομικά προβλήματα εάν δεν καταφέρει να εμβολιάσει τον πληθυσμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σημείωσε πως πρέπει να «εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», και τόνισε πως «δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις νέο κλείσιμο».

Σημείωσε πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση και για τους άλλους κλάδους θέλουν βελτίωση, έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

To Top