Αθλητισμός

Κ. Γεωργιάδης: “Κάναμε κατάθεση ψυχής – Πρωτόγνωρη η στήριξη της διοίκησης της Βέροιας”

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) αγώνα στην Καλαμάτα, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν επιθυμητό, με την Ιεράπετρα στην έδρα μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ακέραιο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλα τα επίπεδα.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθώ στην στήριξη της διοίκησης, που είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Αντιλαμβάνονται την δουλεία και τους κόπους που κάνουμε. Κράτησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα ακέραιο. Υπάρχει μια υγιής κατάσταση στη ΒΕΡΟΙΑ, με τη διοίκηση να στέκεται απίστευτα δίπλα μας και να μας στηρίζει.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα με δυναμική, η οποία διεκδικεί με οποιοδήποτε τρόπο να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως αυτό κούρασε την Καλαμάτα και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ψυχολογικό.

Δεχθήκαμε ένα τέρμα, όμως οι ποδοσφαιριστές μας βγάζοντας πείσμα και αγωνιστικότητα καταφέρανε να ισοφαρίσουν και έτσι να γυρίσει υπέρ μας η ψυχολογία.

Παρότι είχαμε κάποιους παίκτες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, τα παιδιά καταθέσανε σήμερα και την ψυχή τους και στα 90 λεπτά. Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας ότι όσο περνάει η ώρα ο αντίπαλος θα ρισκάρει. Είχαμε την αποβολή για την Καλαμάτα, βάλαμε ότι είχαμε στο οπλοστάσιο στο επιθετικό μας κομμάτι και χάθηκαν οι ευκαιρίες που είδατε, οι οποίες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα μας έφερναν ακόμα πιο κοντά στο γκρούπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και για την ομάδα. Καταθέσαν την ψυχή τους σε μια δύσκολη έδρα. Αν είχαμε το ίδιο πάθος σε όλα τα ματς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε εντός, ούτε και εκτός έδρας.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και αυτό που μας δίνει κουράγιο και κυρίως εμένα προσωπικά, είναι η δουλειά. Η δουλειά και η βελτίωση μιας ομάδας που πιστεύω ότι τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει πολλά.

Σεβόμενοι τους την ιστορία μας, τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που έχουμε κάνει, θα δώσουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι, είτε μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση, είτε όχι”.

Η δήλωση του παίκτη της Βέροιας Μπάμπη Παυλίδη.

To Top