ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά από Καλαμάτα: “Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό”

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΑ

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας πραγματοποίησε το πρωί η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που επισκέπτεται τη Μεσσηνία. Σε δήλωσή της είπε πως η πανδημία καλπάζει και οι πολίτες πρέπει να ακούσουν την φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής. Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό, ενώ εξήρε τη στάση και τις θέσεις του κ.Χρυσοστόμου για τον εμβολιασμό.

Η κ.Γεννηματά είπε πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου γιατί ακούει πάρα πολλά. Παράλληλα επεσήμανε πως από σήμερα το κόμμα της ξεκινά επίσημη καμπάνια υπερ του εμβολιασμού των πολιτών με τίτλο: “Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε”.

Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μεσσηνίας για την επίσκεψη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας της στην πόλη της Καλαμάτας.
Η κ. Γεννηματά προσερχόμενη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο έτυχε θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, εκφράζοντας τη χαρά της για το ξεκίνημα της καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό, η οποία ξεκινά από τον τόπο καταγωγής της, τη Μεσσηνία. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνάντησή της με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού. Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους πολίτες να ακούν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και όχι του διχασμού.
Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι να συμβάλουν στον αγώνα υπέρ του εμβολιασμού, μη υπακούοντας σε συνωμοσιολόγους και διχαστές της κοινωνίας. Τόνισε δε, ότι όλα τα δημοκρατικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλουν να συναινέσουν και να συμπορευθούν, αφού αυτή την περίοδο το μόνο που προέχει είναι η υγεία όλων. Καταλήγοντας, ανέφερε ότι στην μετα-κορωνοϊού εποχή, όλα θα έχουν αλλάξει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό της λειτουργίας των θεσμών.
Στη συνέχεια, η κ. Πρόεδρος ενημερώθηκε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας, ενώ αντάλλαξε απόψεις με τον Σεβασμιώτατο και για άλλα θέματα της επικαιρότητας.
Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για την επίσκεψή της, της ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο της.

To Top