Αθλητισμός

Γέμισε “δελφινάκια” η πισίνα!- Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ημερίδα του ΝΟΚ για τους μικρούς κολυμβητές

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των λιλιπούτειων κολυμβητών στην ημερίδα- γιορτή κολύμβησης που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή στο κολυμβητήριο της πόλης.

Τα μικρά και μεγαλύτερα δελφινάκια φανέρωσαν την κολυμβητική τους πρόοδο και καταχειροκροτήθηκαν από τους περήφανους γονείς στην κερκίδα αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες.

Μια πραγματική γιορτή, με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και όμορφες στιγμές!

Γεμάτα θάρρος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, εκτός και εντός πισίνας, τα νεαρά δελφινάκια του ΝΟΚ έκαναν κανονικά εκκίνηση από τους βατήρες και κολύμπησαν τα πρώτα μέτρα στην αφετηρία της αθλητικής τους διαδρομής.

Στην υπέροχη αυτή προσπάθεια συμμετείχαν 200 (!) περίπου παιδιά, όλων των ηλικιών, τα οποία ανήκουν στο δυναμικό του ΝΟΚ και αποτελούν αριθμό ρεκόρ για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά, ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς όπως ανέφεραν οι προπονητές αφού υπήρχαν δεκάδες απουσίες παιδιών για διάφορους λόγους.

Στην γιορτή συμμετείχαν τα τμήματα Αγωνιστικής, Προαγωνιστικής κατηγορίας, κατηγορία επιλέκτων, αλλά και τα αναπτυξιακά για παιδάκια ηλικίας 3-8 ετών τα οποία φυσικά και έκλεψαν την παράσταση με το θάρρος και τις κολυμβητικές τους ικανότητες!

Κατάμεστες ήταν οι κερκίδες του Δημ. Κολυμβητηρίου, στο οποίο παρευρέθη εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής  ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Παρακολουθώντας ολόκληρη την ημερίδα και αναγνωρίζοντας την απίστευτη δυναμική που έχει το άθλημα της κολύμβησης, αλλά και ο Υγρός Στίβος στην πόλη μας, ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε ενθουσιασμένος από την διοργάνωση, αλλά και την γενική στήριξη που υπάρχει προς αυτό από γονείς, αθλητές και προπονητές.

Η ημερίδα έκλεισε με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές να παίρνουν μετάλλια για την συμμετοχή τους στην ημερίδα, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

 

Γέμισε “δελφινάκια” η πισίνα!- Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ημερίδα του ΝΟΚ για τους μικρούς κολυμβητές
To Top