Την τιμητική της έχει – για άλλη μια φορά – η Καλαματιανή κουζίνα στο περιοδικό “Αθηνόραμα” που συχνά – πυκνά αναδεικνύει τα μεσσηνιακά προϊόντα και τους ανθρώπους που μας ετοιμάζουν τα καλύτερα πιάτα, με χαμόγελο και πάντα με καλή διάθεση!
Ετσι ξεκινάει το σημερινό άρθρο – αφιέρωμα της Άρτεμις Τζίτζη:
Μπορεί οι «ελιές Καλαμών» και το ελαιόλαδο από κορωνέικη ποικιλία να είναι η γαστρονομική σημαία της Καλαμάτας, στην πραγματικότητα όμως, αυτή η πόλη έχει ό, τι μπορείς να ζητήσεις για ευτυχισμένες στιγμές πάνω από ένα πιάτο…
Όλο το άρθρο εδώ:
http://www.athinorama.gr/umami/food/articles/default.aspx?id=2523241