Αθλητισμός

ΓΣ Γαργαλιάνων: Ο Αντώνης Κούτρης παραμένει στο τιμόνι για τη νέα σεζόν!

Με ικανοποίηση, ο ΓΣ Γαργαλιάνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αντώνη Κούτρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Κούτρης έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχοντας αφήσει το στίγμα του με την αφοσίωση, την άψογη συνεργασία του με τους αθλητές και φυσικά, τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η διοίκηση του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του κ. Κούτρη, εξέφρασε την αισιοδοξία της για τη συνέχιση της συνεργασίας: “Είμαστε βέβαιοι ότι με την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις του, ο κ. Κούτρης θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας με επιτυχία, οδηγώντας την σε ακόμα υψηλότερες θέσεις.”

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον προπονητή, Αντώνη Κούτρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο coach έχει αποδείξει την αφοσίωση του στην ομάδα και την επιτυχημένη εργασία του με τους αθλητές μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεχή του παρουσία θα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση της ομάδας μας. Συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας και αναμένουμε με αγωνία τη νέα σεζόν.

 

To Top