Αθλητισμός

Γ.Σ. Ακρίτας 2016: Ακαδημία Στίβου με ποιότητα και καινοτομίες!

Το καινοτόμο προπονητικό πρόγραμμά του και τις αγωνιστικές δραστηριότητές του για παιδιά από 4 έως 18 ετών, μας παρουσιάζει στο MessiniaLive o “ΓΣΑΚΡΙΤΑΣ”.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας του Στίβου γίνονται καθημερινά από τις 5 έως τις 8μ.μ. στο Δημοστικό Στάδιο Καλαμάτας και τα Σαββατοκύριακα 10-11:30π.μ.

Παράλλληλα, λειτουργεί Ακαδημία Στίβου και στη Μεσσήνη καθημερινά 15:00-16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Μεσσήνης.

Εγγραφές καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας 5-8μ.μ.. και Σαββατο/Κυριακή 10- 11:30π.μ. και στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης 3-5μ.
Πληροφορίες: 6944204473 κ. Πέτρος Παπαδόπουλος

Έχουν ξεκινήσει τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγγραφές στην ακαδημία του Γυμναστικού συλλόγου Ακρίτας 2016 στο στίβο, που γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Προπονήσεις γίνονται και στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Προπονήσεις σε άλματα, δρόμους και ρίψεις!

Οι δραστηριότητες του ΓΣ Ακρίτα
Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στην Ακαδημία στίβου και μπορούν να εγγραφούν παιδιά από τεσσάρων ετών, σε αγωνιστικά, προ αγωνιστικά τμήματα για παιδιά, τμήματα γυναικών, προγράμματα running για ενήλικες, άσκηση σε βουνό και θάλασσα, εκπαιδευτικά προγράμματα, αθλητικές εκπαιδευτικές μορφωτικές περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις, προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές, ενώ λειτουργεί και παράρτημα στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης με καθημερινές προπονήσεις.

Μεταφορά με ασφάλεια σε όλο το Δήμο Καλαμάτας
Η μεγάλη καινοτομία του Ακρίτα είναι ότι αναλαμβάνει την μετακίνηση αθλητών με εννιαθέσιο μίνι λεωφορείο πριν και μετά τις προπονήσεις, παιδιών που έχουν πρόβλημα στη μετακίνησή τους στο Στάδιο.

Κάθε χρόνο σύλλογος συμμετέχει σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ, ενώ έχει στενή συνεργασία με τον σύλλογο ολυμπιονικών και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αθλητικές και Παιδαγωγικές αποστολές στο εξωτερικό
Ανεξίτηλες μένουν στη μνήμη των παιδιών και των προπονητών οι αθλητικές εκδρομές στο εξωτερικό, αφού υπάρχει ενεργή συνεργασία με ομάδες ξένων χωρών! Πέρσι (2018) η ομάδα του ΓΣ Ακρίτα είχε ταξιδέψει στη Σερβία, συμμετέχοντας σε αγώνες με την ακαδημία του Τόπιτς, μαζί με την ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη, ενώ φέτος πολυπληθής αντιπροσωπεία του Ακρίτα ταξίδεψε στην Ιταλία στην πόλη Κόσεντζα και στο πανεπιστήμιο της Καλαβρίας!

Πληροφορίες για εγγραφές δίνονται καθημερινά στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας και στο τηλέφωνο 6944204473, από τον Πρόεδρο και ιδρυτή του συλλόγου Πέτρο Παπαδόπουλο.

To Top