Αθλητισμός

Γ’ Εθνική: Πήρε παράταση για να τελειώσει… αρχές Ιουλίου!

Οι αναβολές αγώνων παρατείνουν τη σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Αυτό το καλοκαίρι μπάλα θα παίζεται στο Euro και στη… Γ’ Εθνική! Υπομονή να έχουν οι ομάδες της κατηγορίας και κάποια στιγμή η σεζόν θα ολοκληρωθεί. Το αρχικό πλάνο της ΕΠΟ για ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις 6/6 και στη συνέχεια να διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να τηρηθεί καθώς οι αναβολές αγώνων λόγω κορονοϊού έχουν βάλει δύσκολα στον προγραμματισμό των τελευταίων αγωνιστικών.

Κι αυτό επειδή η ΕΠΟ αποφάσισε οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές να διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα, με όλες τις εκκρεμότητες να έχουν τακτοποιηθεί ώστε να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Κυρίως το πρόβλημα εντοπίστηκε στον 6ο και τον 9ο όμιλο, όπου αναβλήθηκαν παιχνίδια λόγω κρουσμάτων και η κατάσταση παραμένει δύσκολη στη Θύελλα Πατρών. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε η αγωνιστική δράση στον όμιλο θα παραταθεί κι άλλο.

Στον 9ο όμιλο των Μεσσηνιακών ομάδων η επιστροφή στη δράση θα γίνει-καλώς εχόντων των πραγμάτων -στις 6 Ιουνίου με την 11η αγωνιστική και αφού προηγουμένως έχει διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι Θύελλα ΠατρώνΖάκυνθος.

Σε κάθε περίπτωση, η Γ’ Εθνική πάντως έχει εξασφαλίσει παράταση της σεζόν ως τις αρχές Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα ίσως ολοκληρωθεί 4 Ιουλίου.

Γ’ Εθνική: Πήρε παράταση για να τελειώσει… αρχές Ιουλίου!
To Top